- 40,110
- 20,800
- 113
Biz paraya kıymet vermedik hiçbir zaman dost kasa vurariz dimi @EnişteYavaş vur kanka😀kasa baya toparlandı çunku
Biz paraya kıymet vermedik hiçbir zaman dost kasa vurariz dimi @EnişteYavaş vur kanka😀kasa baya toparlandı çunku
Vur vur ama yavas vur iste oran olarak😀Biz paraya kıymet vermedik hiçbir zaman dost kasa vurariz dimi @Enişte
Korkanın çocuğu olmaz çeto kasa 58 diye açtığında gülerler birazdan toteme gelecekBiz paraya kıymet vermedik hiçbir zaman dost kasa vurariz dimi @Enişte
Sende tam subay tipi var kanka askerliği general olarak mı yaptınİlk sayfa tam ekran resmi almadık 🤣🤣
Çek la onu sen ufak oynuyorsun senin ıcın ıyı o para bir işini görürsünMaç bulamadım ara verelim biraz 🤣🤣
General olarak yapmadım ama genel kurmay komutanlığını çizdim az önce içine mi doğdu ne oldu enisteSende tam subay tipi var kanka askerliği general olarak mı yaptın
YazMaç bulamadım ara verelim biraz 🤣🤣
Çekmem enişte 🤣 🤣 hedefe yurucez sonunda aglamakta olsaÇek la onu sen ufak oynuyorsun senin ıcın ıyı o para bir işini görürsün
Benim icinde iyi parada kanka bozgunculuk yapmak istemedim😀😀😀Çek la onu sen ufak oynuyorsun senin ıcın ıyı o para bir işini görürsün
İlk yarı 1 buçuk ust Rigas SkolaMaç bulamadım ara verelim biraz 🤣🤣
Harita mühendisi misin dost bize de güzel bir yol çizde düze çıkalım artıkGeneral olarak yapmadım ama genel kurmay komutanlığını çizdim az önce içine mi doğdu ne oldu eniste
Vayyy nashnashvili .hedefe gidilen yolda ne dikenli teller aştık.hirslanma yigidim.Çekmem enişte 🤣 🤣 hedefe yurucez sonunda aglamakta olsa
La ben o parayı yatırırken gitti diye bakıyorum 1000 tl yok olur 5 dk daBenim icinde iyi parada kanka bozgunculuk yapmak istemedim😀😀😀
Banada biraz oyle geliyorda ondan dedim 300 kurtaralim bariLa ben o parayı yatırırken gitti diye bakıyorum 1000 tl yok olur 5 dk da
Bizden anca amele olur dost askeriye nin yol çizgileri eskimiş onu çizdik. Bide yeri geldiğinde vefasizlarin üstünü çiziyoruz en iyi yaptığımız iş 🤣🤣Harita mühendisi misin dost bize de güzel bir yol çizde düze çıkalım artık
Enişte ara vermişken dedeye gideyim mi 300 TL lik alayım ne dersin 🤣🤣La ben o parayı yatırırken gitti diye bakıyorum 1000 tl yok olur 5 dk da
He sen boya badana işlerini yapıyon 🤣🤣Bizden anca amele olur dost askeriye nin yol çizgileri eskimiş onu çizdik. Bide yeri geldiğinde vefasizlari çiziyoruz en iyi yaptığımız iş 🤣🤣