- 21,880
- 18,050
- 113
2.5 ÜST orani şuan 4.42
Hocam oynanmış kupona yorum yapılmaz aslında ama maç bitmek üzere o yüzden rahat rahat söyleyeyim,o kadar maç varken neden rezerve ligine gitmeyi tercih ettin merak ettim gerçekten, sonuçta as takımlarda becerisi olmayan oyunculardan oluşan kadrolarla oynuyorlarSahada 22 tane köpek o evladı yaktı kuponu
7-8 gollü maçları var depin güvendim olmadı acele ettim maalesefHocam oynanmış kupona yorum yapılmaz aslında ama maç bitmek üzere o yüzden rahat rahat söyleyeyim,o kadar maç varken neden rezerve ligine gitmeyi tercih ettin merak ettim gerçekten, sonuçta as takımlarda becerisi olmayan oyunculardan oluşan kadrolarla oynuyorlar
Basketine yazık oldu be hocam, kısmet değilmiş napalım.7-8 gollü maçları var depin güvendim olmadı acele ettim maalesef
Kaybede kaybede kazanmayı öğrenecez kral yapacaz bi şey yok.Parayı kaybettik umutlarımızı değilBasketine yazık oldu be hocam, kısmet değilmiş napalım.
Öyle de üstad dediğin gibi acele etmek yerine yarım saat bir saat sonra başlayacak bir maça atsan çoktan fişi çekmiştin,bazende hemen paramızı alalım kafası batırıyor biziKaybede kaybede kazanmayı öğrenecez kral yapacaz bi şey yok.Parayı kaybettik umutlarımızı değil![]()
İnanır mısın futbol hiç oynamam bültendeki basketler 1 saat aonra diye beklemedim boston takım üst oynasam zaten kazanacaktımÖyle de üstad dediğin gibi acele etmek yerine yarım saat bir saat sonra başlayacak bir maça atsan çoktan fişi çekmiştin,bazende hemen paramızı alalım kafası batırıyor bizi
Sağlık olsun reis KONU KİLİT. 🔐Başaramadık kilitler misin @Shellac