Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Navifan1 / Kasa 1K Hedef Kombine 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,163
2,722
113
Sahada 22 tane köpek o evladı yaktı kuponu
Hocam oynanmış kupona yorum yapılmaz aslında ama maç bitmek üzere o yüzden rahat rahat söyleyeyim,o kadar maç varken neden rezerve ligine gitmeyi tercih ettin merak ettim gerçekten, sonuçta as takımlarda becerisi olmayan oyunculardan oluşan kadrolarla oynuyorlar

Navifan1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,222
1,186
113
Hocam oynanmış kupona yorum yapılmaz aslında ama maç bitmek üzere o yüzden rahat rahat söyleyeyim,o kadar maç varken neden rezerve ligine gitmeyi tercih ettin merak ettim gerçekten, sonuçta as takımlarda becerisi olmayan oyunculardan oluşan kadrolarla oynuyorlar
7-8 gollü maçları var depin güvendim olmadı acele ettim maalesef

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,163
2,722
113
Kaybede kaybede kazanmayı öğrenecez kral yapacaz bi şey yok.Parayı kaybettik umutlarımızı değil :)
Öyle de üstad dediğin gibi acele etmek yerine yarım saat bir saat sonra başlayacak bir maça atsan çoktan fişi çekmiştin,bazende hemen paramızı alalım kafası batırıyor bizi

Navifan1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,222
1,186
113
Öyle de üstad dediğin gibi acele etmek yerine yarım saat bir saat sonra başlayacak bir maça atsan çoktan fişi çekmiştin,bazende hemen paramızı alalım kafası batırıyor bizi
İnanır mısın futbol hiç oynamam bültendeki basketler 1 saat aonra diye beklemedim boston takım üst oynasam zaten kazanacaktım

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,163
2,722
113
Olmayacak ya kral bu da bahanesi oldu işte yanılttı seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...