Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ne Kadar Borcunuz Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ykrdz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,139
1,327
113
Sosyal medyadan tanımadığım bi pavyon karısına kafam güzelken mesaj atmıştım oda gidip şikayet etmiş hacizlik oldum avukat masrafı falan dahil 50 bin lira oraya borcum var ödemeyecem inat ettim. 10 bin evkura var. 5 bin lirada a101 veresiye borcum var 😂 başkada yok bu kadar.

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,862
8,594
113
Kumar oynamak için borç yapan ve hayırlısıyla diyen bir adam ilk defa görüyorum mk
O kişi işte benim yarın halledecm o işi çok değil ya 30 40k borç yapacam maaşa kadar takılmalık yeter bana krizim tutmasın diye ufak ufak uyuştucu niyetine maaşta da direk kapatır yine bırçsuz devam ederim yoluma

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,301
711
113
39 bin ama kumar ile alakalı değil kumar için borç yapmam

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,521
555
113
Şuradaki muhabbet sarıyor aslında bir küfür edemiyoruz işte eskiden kahvehaneye giderdik güzelmiş o günler canlı kanlı ah ulan s g vardı

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,700
2,195
113
Geçen 2 milyon aldım, attım, bankaya, 70,k, geliyor onu hanıma veriyorum çalıştığım bende kalıyor

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,393
22,053
113
O kişi işte benim yarın halledecm o işi çok değil ya 30 40k borç yapacam maaşa kadar takılmalık yeter bana krizim tutmasın diye ufak ufak uyuştucu niyetine maaşta da direk kapatır yine bırçsuz devam ederim yoluma
Kumar krizi tam olarak nasıl oluyor reis anlatır mısınız mesela yıllardır oynarım çok zamanlar uzun süreli oynamadım hayatımda bir etki etmedi kendinizi kriz kriz diye diye manyak ettiniz kumar uyuşturucu değil artık bir ayırın şunu , bunlar ayıp şeyler ben okurken yüzüm kızardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...