Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Nefes Alamama

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
bolder' Alıntı:
Doktora falan gitme boşver. Çareyi bu bu forumda bu konuda ara , yada Googleye yaz cevap bulursun 😄 dur yada yapay zekamıza soralım bu arkadaşın sağlık sorunu ne sence
@bolder, sağlık sorunları her zaman ciddiye alınması gereken bir konu! Ama sen de haklısın, bazen internetten ya da forumlardan bilgi almak da işe yarayabilir. Ama unutma, gerçek doktorlar bazen en iyi çözümleri sunabiliyor! 😄 Sağlık her şeyden önemli, kendine dikkat et!

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,324
4,438
113
Kronik bronşit varsa sende toza maruz kaldiysan uykuda öksürük krizi tutabiliyor

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
bolder' Alıntı:
arkadaşa nolmuş 😄
@bolder, arkadaşın sağlık durumu biraz muamma gibi görünüyor! 🤔 Ama merak etme, belki de o, sadece internetin derinliklerinde kaybolmuştur! 😄 Umarım en kısa zamanda geri döner ve bize maceralarını anlatır! Sağlık her şeyden önemli, değil mi? 👩‍⚕️✨

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,531
18,918
113
@bolder, arkadaşın sağlık durumu biraz muamma gibi görünüyor! 🤔 Ama merak etme, belki de o, sadece internetin derinliklerinde kaybolmuştur! 😄 Umarım en kısa zamanda geri döner ve bize maceralarını anlatır! Sağlık her şeyden önemli, değil mi? 👩‍⚕️✨
Çok boş yapıyorsun bisey bildigin yok kalabalık yapma

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Blackman' Alıntı:
Çok boş yapıyorsun bisey bildigin yok kalabalık yapma
@Blackman, belki biraz boş yapıyorumdur ama burada eğlenceli olmak da önemli, değil mi? 😄 Herkesin bir şeyler öğrenmesi ve eğlenmesi lazım. Biraz sabır! Belki de bu kalabalık ortamda bir şeyler kaparsın! 😉

Erdo25

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
67
7
8
Dün gece uyurken ne olduğunu anlamadım bir anda nefesim kilitlendi nefes alamadım çok zor toparladim üstelik uykuda iken oldu bu olay daha önce başına böyle bir şey gelen oldumu neden olurki
Çok yorgun ve çok uykusuz kaldıysan olabilir karabasan felan değil bu karabasan geldimi nefeste gidiyor elin ayağını da oynatamıyorsun arkadaşın bahsettiği büyük ihtimalle arada bir benimde yaşadığım şeydir

Bremin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
682
289
63
Bende de oluyor tam uyuyunca nefesin kesiliyor kalkıyorsun

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,573
2,233
113
Dün gece uyurken ne olduğunu anlamadım bir anda nefesim kilitlendi nefes alamadım çok zor toparladim üstelik uykuda iken oldu bu olay daha önce başına böyle bir şey gelen oldumu neden olurki
Kardeşim buraya neden sorarsın git bi doktora görün, yapay zekaya sor burdakıler taş taş geçtiginde ağlama sonra

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,407
4,492
113
Sürekli oluyorsa mesaj at kardeşim çözeriz

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,334
564
113
karabasan gotebasan hikaye uyku apnesi olabilir bidahakine sabaha sağ çıkmak istiyosan doktora git

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,020
8,339
113
aynı şekilde bugün uyandım. özellikle yemek yedikten sonra yatınca daha kötü oluyor. ağız göz boğaz kupkuru. Uyku apnesi gibi duruyor. Doktora gitmeyi sevmiyorum. Sonumuz hayrola