- 116
- 38
- 28
2 saat oldu çekim talebi vereli beklemeye aldılar ama hala gelmedi çekim. Umudumu kestim göndermez bunlarSloganı ikinci defa da vardı 5 bile ulaşmam 3 dakka başı çekim hemen geldi![]()
2 saat oldu çekim talebi vereli beklemeye aldılar ama hala gelmedi çekim. Umudumu kestim göndermez bunlarSloganı ikinci defa da vardı 5 bile ulaşmam 3 dakka başı çekim hemen geldi![]()
5 dakka sürdü benimki eminim gelir2 saat oldu çekim talebi vereli beklemeye aldılar ama hala gelmedi çekim. Umudumu kestim göndermez bunlar
Mete01 telegram da arat İ arkadaş yardımcı olır ona yaz2 saat oldu çekim talebi vereli beklemeye aldılar ama hala gelmedi çekim. Umudumu kestim göndermez bunlar
Yalan atmayın dünden beri çekim bekliyorum 2 saat sürdü diyorsun oynamayın bosunaÇekim ödendi 2 saat falan sürdü.
Ekli dosyayı görüntüle 957043
Hastalığın ne birader 😂Yalan atmayın dünden beri çekim bekliyorum 2 saat sürdü diyorsun oynamayın bosuna
Grandpashabet teşekkürlerBenim telegram yokta buraya ekran resmi atma şansın var mı acaba ?
Link atarmısınBende çekim veedim şimdi gelince yazarım xytırım ile
Utanırdim şahsen Ben 3200 çekim paylaşmaya... Kendinizi geliştirin biraz. Çekim paylaşım bonusu alacaksan yeri bura mi ne hey Tahtasi eksik benim boş oğlu boş (aile değerleri katılmamış, kelime yoğunluğu arttirmak istendiğinden bu kalıp kullanılmıştır) Forum arkadaşim; 50k çek 100k çek onu at bari... bunların HEPSİNİ GECTİM. İYİ OKU;Grandpashabet teşekkürler