Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nemesisbet Deneme Bonusu

clupanqels

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,260
340
83
Devam ediyor mu boşu boşuna üye olmayalım

clupanqels

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,260
340
83
Allah belanı versin senin ya 2400 e kadar niye uğraştırdın aq ödemeyeceksin oevladı ya

1311110028

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
145
44
28
Bende çekim veedim şimdi gelince yazarım xytırım ile

1311110028

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
145
44
28
Şuan girmiyor linke benim çekimde gelmedi hala nemesisbet204.com olacak muhtemelen

meheme39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
60
28
Grandpashabet teşekkürler
Utanırdim şahsen Ben 3200 çekim paylaşmaya... Kendinizi geliştirin biraz. Çekim paylaşım bonusu alacaksan yeri bura mi ne hey Tahtasi eksik benim boş oğlu boş (aile değerleri katılmamış, kelime yoğunluğu arttirmak istendiğinden bu kalıp kullanılmıştır) Forum arkadaşim; 50k çek 100k çek onu at bari... bunların HEPSİNİ GECTİM. İYİ OKU;

HANİ SU YUKARİDA YAZAN KONU BAŞLIĞI VARYA; AYNEN BU SEKİLDE BÜYÜK PUNTODA, YAGSİZ VE KUPKURU OLMAK ŞARTIYLA, ZORAKİ İTTİRE KAKTİRA FARKETMEKSİZİN LAKİN TEKKKER TEKKER, KESTANENİN ARASİNDAN KENDİ CABALARİYLA GİRSİİİİİUNNNNNNNN ULEYNNN 🤣. ( Forumdaki diğer arkadaşcağızlarım adına temsilen yaptığım yorumdur. Kusura bakmayın viskiyi abartınca biraz 🤔😏🤣🤣)

meheme39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
60
28
Bu arada bonusu alayım diyordum da kitlenmis kalmışım o 3200tl çektiğini paylaşan arkadaşa. O arada Aldım oynadım. Çekmeyi deneme fırsatını bile vermiyor siteler benim adıma, mimliyim sanırım... Bakiye Yükseliyor ama hep bitiyor. 😅🤷🏼‍♂️Her neyse ben şartları tamam edip çekemedim yorumunu yine yapamadım lakin OYNADIM ve yine BASARAMADİM. 🤣 Deneyin, öder mi ödemez mi bilemem. Kendiniz görün. En azından paranizdan gitmez, oynamak istediğiniz bir zaman sadece oynamış teselli olmuş olursunuz. Şuan ben gibi. Herkese bol şans. Umarım, kasa gibi olur daima kazanır ve de öyle kalırsınız. Viskim bitti ben kaçar. 👋🏼🤣🤣🤣

kutluay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
53
63
Yeni üye olacağım deneme bonusu sizden mi talep ediyorum diyorum IP diyor bana üye olmadan ip nasıl olunuyor ya salaklığı otomatiğe bağlamışlar