Ben ztn on liranın peşinde değilim yeni üye olan yatırım yapınca VIP bölümü açılıyor mu ona bakcamBirisinde bulsam attıracam sana söz aw
Ben ztn on liranın peşinde değilim yeni üye olan yatırım yapınca VIP bölümü açılıyor mu ona bakcamBirisinde bulsam attıracam sana söz aw
Poker klasda para gönderiliyorsa 1₺ atsana şu arkadasa bi sana zahmetPoker klasda oynuya bilirsiniz bol sanş
bende tam olarak onun peşindeyimBen ztn on liranın peşinde değilim yeni üye olan yatırım yapınca VIP bölümü açılıyor mu ona bakcam
Para yokkineMegacüzdan 20₺ yatırıp denesene bi bizde saatlerdir bu sorunun cevabını arıyoruz
Yok dostum Multi hesap acmasinlar diye olmuyorBen ztn on liranın peşinde değilim yeni üye olan yatırım yapınca VIP bölümü açılıyor mu ona bakcam
Kripto 50 k çekim verdim iptal ettilerKripto olarak ödeme alan oldu mu
Vip sistemi aktif oldugu an bonusu alır diye tahmin ediyoruzYok dostum Multi hesap acmasinlar diye olmuyor
Multi yatırm neyle yapıyor kripto geçiyor muYok dostum Multi hesap acmasinlar diye olmuyor
Ne diyecekler buraya yazsana gelişmeleri broKripto 50 k çekim verdim iptal ettiler
Tamamdir cano bekliyorum sıraNe diyecekler buraya yazsana gelişmeleri bro
Öğlene anca bağlanır o ayşen burnundan soluyoNe diyecekler buraya yazsana gelişmeleri bro
Tebrikler havale derGelişme var desteğe bağlanıyoruz bakalım
İptal etti kankaTebrikler öder artık
Hayırlı olsunGelişme var desteğe bağlanıyoruz bakalım
Hay awİptal etti kanka