- 2,494
- 2,111
- 113
Havaleden başka cektirmez ki zatenBeyler benim banka hesapları blokeli havale çek derse napcam ben mq
Havaleden başka cektirmez ki zatenBeyler benim banka hesapları blokeli havale çek derse napcam ben mq
Böyle söyle canlıya papara olarak IBAN çek yadaBeyler benim banka hesapları blokeli havale çek derse napcam ben mq
Megacüzdan deneBeyler benim banka hesapları blokeli havale çek derse napcam ben mq
Oda min 2 kÇekim yöntemi sadece havele canlı öyle dedi görselde işmi yazan haveleden çekin
İbana çeksem kullanamam parayı icra var banka hesaplarındaBöyle söyle canlıya para olarak IBAN çek yada
Özele gelBeyler benim banka hesapları blokeli havale çek derse napcam ben mq
Bi zahmet yap çekOda min 2 k
Ağa papara IBANİbana çeksem kullanamam parayı icra var banka hesaplarında
Hadi hesabın var mı seninBeyler benim banka hesapları blokeli havale çek derse napcam ben mq
Hesap bloke olunca olan gelen bakiyeye bloke koymuyor dene şansınaBeyler benim banka hesapları blokeli havale çek derse napcam ben mq
Yeni hesap aç dostum NFC varsa cihazında 5 dakikani alırBeyler benim banka hesapları blokeli havale çek derse napcam ben mq
Ne kadar cekim dostUykuyu haram ettiler yav belirsizlik kadar pis bişey yok
Olması lazımHadi hesabın var mı senin
Bi girmeyi dene bro haber etOlması lazım
Onada bloke atamaz mi kankaYeni hesap aç dostum NFC varsa cihazında 5 dakikani alır
3 k bunu çekip başka 2 sitede bonusum var planm o yönde tabi gelseNe kadar cekim dost
Ozaman oder dostumKurallar doğru dostum telegram da kendi adminleri demiş 3 kat 100 k ya kadar çekim diye
Atamaz hemen çekersin başka yere en makulu bu[
Onada bloke atamaz mi kanka
Sen beni dinle hadi hesabın var mı bir bak bro, yoksa da açıver 5dk[
Onada bloke atamaz mi kanka