Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nerobet 1000 TL Deneme Bonusu

ebs39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
197
43
Canlı destek son 50 kişi

hllkgndnz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
911
662
93
Ödemedi ama 200 yatirmistim playsonda 150-200 den oyuna girdim hep 15k bakiye olmuştu verdiği koddan anaparami bile vermediler
Şu spin saklama işini bir kere yutturabilmiştim ben 😃 betsalvador muydu neydi o da

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,469
768
113
Sitelerin havele ucretleri bile 50 k olmuştur

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,715
6,529
113
Beyler içeriden bilgi aldım 3 sitede bizle tassak geçmiş telegram kanalları var bunların bir tanesi gitmiş özelden küfür etmiş demiş sizin de yatıracağınız paranın da ödeyeceğiniz paranın da bu da yazmış demiş ki öyle kolay para kazanmak var mı böyle bir bonus atmasak sizin gibi kaç bin tane kerizi nasıl bir araya getiririz demiş bana ekran görüntüsünü attı

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,939
7,464
113
canlının dediği cevap bu
hayırlısı

can.PNG

ebs39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
258
197
43
Beyler içeriden bilgi aldım 3 sitede bizle tassak geçmiş telegram kanalları var bunların bir tanesi gitmiş özelden küfür etmiş demiş sizin de yatıracağınız paranın da ödeyeceğiniz paranın da bu da yazmış demiş ki öyle kolay para kazanmak var mı böyle bir bonus atmasak sizin gibi kaç bin tane kerizi nasıl bir araya getiririz demiş bana ekran görüntüsünü attı
Hani ss