- 258
- 197
- 43
Ödemedi ama 200 yatirmistim playsonda 150-200 den oyuna girdim hep 15k bakiye olmuştu verdiği koddan anaparami bile vermedilerAnaparanı ödediyse sıkıntı yok 😃
Ödemedi ama 200 yatirmistim playsonda 150-200 den oyuna girdim hep 15k bakiye olmuştu verdiği koddan anaparami bile vermedilerAnaparanı ödediyse sıkıntı yok 😃
Kanka genelde siteler 9 dan sonraya atıyorlar çekimleri benim denk geldiklerim bunlar umarım alırsın ödemeni bende 5 k bekliyorum 3 . 5 saattirNiye 9 mesela kanka
Şu spin saklama işini bir kere yutturabilmiştim ben 😃 betsalvador muydu neydi o daÖdemedi ama 200 yatirmistim playsonda 150-200 den oyuna girdim hep 15k bakiye olmuştu verdiği koddan anaparami bile vermediler
Bloke enpara hariç diğerlerine anlık koyuyo diğerlerinden kullanirsin[
Onada bloke atamaz mi kanka
Hangi sağlayıcı yaptın dost pragmatikte çok kolay çakıyorlar diye biliyorumŞu spin saklama işini bir kere yutturabilmiştim ben 😃 betsalvador muydu neydi o da
Büyük başarı o siteye yedirmek 😂Şu spin saklama işini bir kere yutturabilmiştim ben 😃 betsalvador muydu neydi o da
Pragmatikti ama spin satın almadım oyuna alır almaz çıktım çevirirkenHangi sağlayıcı yaptın dost pragmatikte çok kolay çakıyorlar diye biliyorum
Açıklama yok muHepsi iptal etti golden sıfırladım boşa uğraşmisiz
Helal olsun ne diyim 😀Pragmatikti ama spin satın almadım oyuna alır almaz çıktım çevirirken
Bilmiyom ki nerde yazıyorAçıklama yok mu
50 olsun diye 49 dan kasayı sıfırlamami istiyorlar derimSitelerin havele ucretleri bile 50 k olmuştur
Gerçekten sıfırladın mı sen şimdi 😃 yapma reis yavBilmiyom ki nerde yazıyor
Söylediğimde bana laf yaptınız kanka keşke ödeselerdi ama sadece reklam yaptılarHepsi iptal etti golden sıfırladım boşa uğraşmisiz
Hani ssBeyler içeriden bilgi aldım 3 sitede bizle tassak geçmiş telegram kanalları var bunların bir tanesi gitmiş özelden küfür etmiş demiş sizin de yatıracağınız paranın da ödeyeceğiniz paranın da bu da yazmış demiş ki öyle kolay para kazanmak var mı böyle bir bonus atmasak sizin gibi kaç bin tane kerizi nasıl bir araya getiririz demiş bana ekran görüntüsünü attı
Herkes haberdar Bunlarda bu kadar telegram Grubu bu kadar Forum Grubuna ödeme yapacak şey yok zatenHepsi iptal etti golden sıfırladım boşa uğraşmisiz