Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nerobet 1000 TL Deneme Bonusu

Alidgc27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,284
360
83
Beyler içeriden bilgi aldım 3 sitede bizle tassak geçmiş telegram kanalları var bunların bir tanesi gitmiş özelden küfür etmiş demiş sizin de yatıracağınız paranın da ödeyeceğiniz paranın da bu da yazmış demiş ki öyle kolay para kazanmak var mı böyle bir bonus atmasak sizin gibi kaç bin tane kerizi nasıl bir araya getiririz demiş bana ekran görüntüsünü attı
Hayatımda söylediğim bütün yalanlar bu yalanın yanında b*k yemiş:)

Enes6778

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
642
207
43

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,686
17,228
113
Beyler içeriden bilgi aldım 3 sitede bizle tassak geçmiş telegram kanalları var bunların bir tanesi gitmiş özelden küfür etmiş demiş sizin de yatıracağınız paranın da ödeyeceğiniz paranın da bu da yazmış demiş ki öyle kolay para kazanmak var mı böyle bir bonus atmasak sizin gibi kaç bin tane kerizi nasıl bir araya getiririz demiş bana ekran görüntüsünü attı
Bekleyip görmek lazım her sse inanma dost ai 10 sn içinde yapıyo artık

burdurlu1515

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,947
740
113
Burda en az 50 kişi çekti gelen var mı bence 3 sitede taş taş geçti şimdi buradan 3-5 kişiye öder başkasına ödemez

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,419
5,908
113
Arkadaşlar tabii ki de şaka yaptım öyle bir şey söylemedi kimse çekiminizi verin unutun gitsin iptal ederse bir daha verin yani niye bu kadar peşine düşüyorsunuz anlamıyorum ki binlerce insanın çekimi vardır şu an hemen gelmesini istiyorsunuz ayrıca ben ödeyeceklerini çok zannetmiyorum her alanda oynadık çünkü çoğumuz bilgi dahilinde olmadan adamlar bakacak diyecek ki sadece slot hepimiz güm🤣