- 1,581
- 1,055
- 113
1 k paranda arada piç olmasın dost bunlardan her pislik beklenir o çap yoktu zaten bunlardaYine iptal ederlerse 1k yatırıp cevircez öyle yapacaz bakalım ama yat şartı yok dediler başta kanka
1 k paranda arada piç olmasın dost bunlardan her pislik beklenir o çap yoktu zaten bunlardaYine iptal ederlerse 1k yatırıp cevircez öyle yapacaz bakalım ama yat şartı yok dediler başta kanka
Ben varım kanka 49k odemezlerse yakalım evlerini felan kundaklayalimÖdemezlerse bunların yerini bulup dövmeye gidelim. Ben çekim yapamadım bana da 300-500 ateşlersiniz kavga da en arkada olurum önde olursam 1k
Üst de vip yaziyo orayı tiklaSiteye girdim 1000 tl hediyenizi vipten alabilirsiniz falan bildirim geldi nereden alacağımı bulamadım kaçırdık mı yoksa yatırımda vardı bu siteleree aga be
Son 2 ay yatırım varsa, vip e bas oradan vip bonustan al 1.000₺ gülümSiteye girdim 1000 tl hediyenizi vipten alabilirsiniz falan bildirim geldi nereden alacağımı bulamadım kaçırdık mı yoksa yatırımda vardı bu siteleree aga be
Dost o işlerin yatarı ağır olur. Biz sadece dövüşelimBen varım kanka 49k odemezlerse yakalım evlerini felan kundaklayalim
Baştaki olaya maçalari yemedi eğer site gerçekten sonraki kuralla da ödeme yapacaksa senin bakiyeye 1k yatırmaya değer de düşük bakiyeye yatırılmaz belliydi bi bit yeniği olduğu bedava peynir fare kapaninda olur misali tongaya getirdiler herkesi maalesefYine iptal ederlerse 1k yatırıp cevircez öyle yapacaz bakalım ama yat şartı yok dediler başta kanka
Mümkün değil dostum 4900 bile ödemez bu ibnelerBen varım kanka 49k odemezlerse yakalım evlerini felan kundaklayalim
Dövüşmeyin sevişinDost o işlerin yatarı ağır olur. Biz sadece dövüşelim
Yatırım yapacan yatırımÇekim iptal olmuş neden
Senin o üslubuna az bile demiş la adam denyoBoş yapma annesiz
Benim 900 TL'yi bile iptal ettiler 😄Mümkün değil dostum 4900 bile ödemez bu ibneler
Sevişmek için para lazım bedave yok dostDövüşmeyin sevişin
Ağlatır bu mesajBenim 49k uçtu geçmiş olsun
Bazılarına ödedi bekleyin bakalım öder belki odemezse de bisey kaybetmiyozMümkün değil dostum 4900 bile ödemez bu ibneler
Naber tostBazılarına ödedi bekleyin bakalım öder belki odemezse de bisey kaybetmiyoz
ee tamamda doğruları söyleyince niye zorunuza gittikiYatırım yapacan yatırım
Senin o üslubuna az bile demiş la adam denyo