- 2,880
- 1,365
- 113
7 saat oldu bekliyorum 2500 tlnero ödüyor mu beyler 7'de çekim verdim hiç yatırım yok
7 saat oldu bekliyorum 2500 tlnero ödüyor mu beyler 7'de çekim verdim hiç yatırım yok
Kendini etiketle la soysuz
Olm vip e giriyorum alma yeri yok bir şey yok krizim tuttu amatem yolu görünüyorSon 2 ay yatırım varsa, vip e bas oradan vip bonustan al 1.000₺ gülüm
İptal olmadı mı hiç7 saat oldu bekliyorum 2500 tl
Beni anca mucizesi şeyler kurtarır dostSenin baya ihtiyacın var şu dönemde inşallah gelir dost
Raporladım zaten iti insan gibi forumumuzda takılıyoruz çileden çıkarıyorlar insanıBirazdan @Shellac gerekeni yapar ninesinin yanına postalar dost takılma
vip bonus diye bi yer var orada ordan alcanOlm vip e giriyorum alma yeri yok bir şey yok krizim tuttu amatem yolu görünüyor
Yok abi dueuyor oyleİptal olmadı mı hiç
Benimde iptal olmadı hiç edildi yazıyor şimdiİptal olmadı mı hiç
Yok yatırım istiyor öncesinde bilmem ne seviyesi olması gerekiyormuş hadi yatırım var benim son iki ay yatırım istiyormuş canlı öyle dedi anlayacağın bahane arıyorlar az sonra seninde sileceklerNiye sifirliyon herkese verildi bonus hemen ödemez bencede yoğunluk vardır keşke sifirlamasaydin
Yeni mi beklemede mi bide hangi siteydiYok abi dueuyor oyle
nero ödüyor mu beyler 7'de çekim verdim hiç yatırım yok
| Tarih/Saat10.05.2026 05:56 | İşlem TürüOnePayzz Withdrawal - Bank Transfer | Miktar₺3.000,00 | StatüYeni | Tüm detayları görüntüle |
Onu hepsi demiyor norebet diyo golden demiyoYok yatırım istiyor öncesinde bilmem ne seviyesi olması gerekiyormuş hadi yatırım var benim son iki ay yatırım istiyormuş canlı öyle dedi anlayacağın bahane arıyorlar az sonra seninde silecekler
İptal etmişİşleme mi almış şimdi
Nerobet abi digerlerinde uyeligim yokmus hep yeni yaziyor destege baglandim sira gelirse ogrenicem bakalim ne anlaticklarYeni mi beklemede mi bide hangi siteydi
Quitİşleme mi almış şimdi