- 11,451
- 13,552
- 113
Yok olm bu seçeneklerde bir şey skdmsmvip bonus diye bi yer var orada ordan alcan
Ekli dosyalar
-
463.6 KB Görüntüleme: 33
Yok olm bu seçeneklerde bir şey skdmsmvip bonus diye bi yer var orada ordan alcan
Abecim bende mi sorun var anlamadım niye işleme alinmiyor benimki
Tarih/Saat10.05.2026 05:56 İşlem TürüOnePayzz Withdrawal - Bank Transfer Miktar₺3.000,00 StatüYeni Tüm detayları görüntüle
Sağlık olsun benlik durum Yok size bol şanslar dostOnu hepsi demiyor norebet diyo golden demiyo
Benimde bi Nero da kaldı bakiye sor da banada yaz yatırım şartı varsa tek spin atayım 2k likNerobet abi digerlerinde uyeligim yokmus hep yeni yaziyor destege baglandim sira gelirse ogrenicem bakalim ne anlaticklar
Tamamdir abi sira 40 dakaua anca gelir zaten .dBenimde bi Nero da kaldı bakiye sor da banada yaz yatırım şartı varsa tek spin atayım 2k lik
Benim çekimi onlar ödedi yatırım yok büyükler uyandı olaya el attilar3 sitede de aynı mı acaba yoksa ngs demi tek yatırım şartı cart curt
Neye göre kilit dostum burda işlem bekleyen o kadar kişi var haberleşiyoruz sana mı kaldı
Tamam ben baglanmiyom haber bekliyom senden ss alırsınTamamdir abi sira 40 dakaua anca gelir zaten .d
Keşke sifirlamasaydin norebet den çeken baya vardi telegram da neyse sağlık olsunSağlık olsun benlik durum Yok size bol şanslar dost
Bidaha verdik
S g l o zamanyatırımlı paylaşacagınız bonusun ben taa a*mk
lan yukarıda sağ da var ya işte aw git bi elini yüzünü yıka sonra oynarsın kumarYok olm bu seçeneklerde bir şey skdmsm
Git yalancı bürolara söv sende yarram gelmişsin burda tatava yapıyonyatırımlı paylaşacagınız bonusun ben taa a*mk
yatırımlı bonusu niye paylaşıyorunuz olumGit yalancı bürolara söv sende yarram gelmişsin burda tatava yapıyon
Öder 😂Beyler Nero ödermi yatırım yok çevrim tamam
Kardeşim 100 keree aynı soruyu sordun farkında mısınBeyler Nero ödermi yatırım yok çevrim tamam