- 1,546
- 763
- 113
Ya dostum sende saklama işine takıldın. Saklasan da vermezlerdi kardeşimOyna kazanırsan sakla gitsin sonra ufak bi yatırımla çekersin benim kafamı skim saklasaydım bi umut sonra yatırım yapar çekebilirdim
Ya dostum sende saklama işine takıldın. Saklasan da vermezlerdi kardeşimOyna kazanırsan sakla gitsin sonra ufak bi yatırımla çekersin benim kafamı skim saklasaydım bi umut sonra yatırım yapar çekebilirdim
Gururu olan açar satenArkadaşlar toplu halde şikayet varda şikayet açalım
Kasıtlı reis herkes 40 50 oldu seviye 2 bronz falan madem neden seviye olmayanlara 1000 ekledinKafayı yemeklik durum lan kaç aydır ne yatırsam zarar yazıyor 1k yı 51k ya çıkartık yazık oldu bu sponsor siteler de bir şey var ne atsak yiyip duruyorlar artık sponsor sitelere yatırım yapmayacagim
Senidemi sildi sildiyse sikayet varda şikayet açValla hiç çekimim yok havale ile çekim verin diyorEkli dosyayı görüntüle 971210
Baktılar olmuyor bahane ye sarıldılarKasıtlı reis herkes 40 50 oldu seviye 2 bronz falan madem neden seviye olmayanlara 1000 ekledin
Tecrübelisin reisSize üçününde ödemiyeceğini sabah söydim
Üstelik 2 milyon çevrim yaptım seviye aynı yerde yükselmedi hiçBizim 100k da gitti kendi paramız 2 x olmaz çekemiceğimiz bonus 200k oluyor