- 2,545
- 1,344
- 113
25 K seviniyoduk yine olmadı garibanın yüzü gülmez a.. dün gece bi sitede daha kod kazancımı sildiler
Bende açtım konu o 3 sitede artık ölüZoruma gidiyor bu durum kaç aydır adam akıllı çekim yok tonla yatırım var burada şans güldü dedik olanlara bak Allah belanızı versin
....... Anladın sen onu25 K seviniyoduk yine olmadı garibanın yüzü gülmez a.. dün gece bi sitede daha kod kazancımı sildiler
Sitelerin 3 de sessizliğe büründü deneme bonusu falan yok müşteri temsilcisine 10-15 dakikada bağlanıyorsun ama baştan salma cevaplar veriyorlar....... Anladın sen onu
Benimkini gece beklemeye aldı. Bazıları burada dedi ki. Kesin gönderir söyle böyle ona gülüyorum 😁 biliyor dum bir şey cikartacagini. Kendilerine yaptılar şerefsiz heriflerSitelerin 3 de sessizliğe büründü deneme bonusu falan yok müşteri temsilcisine 10-15 dakikada bağlanıyorsun ama baştan salma cevaplar veriyorlar
Bişey anlamadım....... Anladın sen onu
3 tane aynı site bir şeyler yapmaya çalıştılar ama olmadıBenimkini gece beklemeye aldı. Bazıları burada dedi ki. Kesin gönderir söyle böyle ona gülüyorum 😁 biliyor dum bir şey cikartacagini. Kendilerine yaptılar şerefsiz herifler
Ödüyor en az 5000 ben 70 bin çektimNey bu ağalar yeni geldik ödüyor mu sikinti cikariyorlarmi
Nasıl alıyoruz kanka hiçbirine yatırim yok alabilir miyimÖdüyor en az 5000 ben 70 bin çektim
Ya hacı şaka yapıyorum ne ödemesi yanlışlıkla bir Bonus verdiler sonra bakiyeyi sildilerNasıl alıyoruz kanka hiçbirine yatırim yok alabilir miyim
Katlamaya bak sonra yatırım yapıp dene belki yerNerobetin bakiyeyi poker klasa aktardım bunu nasıl çekebilirim
Diğer poker hesabıma yem edebilirmiyim acaba iki kişilik masa nasıl açılıyorKatlamaya bak sonra yatırım yapıp dene belki yer
Mantıklı spin saklamada denenebilir benimde duruyor para napsam diye düşünüyorumArkdaşlar molum bunlar bakiyeyi şıfırlıyor ödemiyor nerobet de sabah bakiyemi poker klasa aktardım iki kişilik masa nasıl açabilirim diğer hesabıma kendimi yem edecem bilen varmı acil yardım edermisiniz
Poker klasa aktar diğer hesabına kendini yem yap nero aktarıyorMantıklı spin saklamada denenebilir benimde duruyor para napsam diye düşünüyorum