Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nerobet 1000 TL Deneme Bonusu

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,015
3,255
113
Canını yediğim diyorum ki zaten o siteler bile kayıp bonusu vermiyor neden tercih ediliyor (çünkü güvenilir) anlamında söylüyorum derdimi anlatabildim umarım 🙏
Benim de demek istediğim forumun tamamı holi ve jojoyu bilir, büyük çoğunluğu da bu siteler güvenilir der ama bu uzun süredir sesi soluğu çıkmayan grup birden böyle büyük bir promo yapıyor telegram da da şu an bu sitelerin yeni Operasyon yediği konuşuluyor kafa karıştırıcı bir yanından bahsetmek istemiş arkadaş haklı olarak

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,297
673
113
yeni üyeler alamıyorsa belki bi ihtimal

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,558
769
113
Siteler kotu degil saglam bu grup oderler bro cok eski oynadigim pronet siteleri rahat ol oderler bende beklemedeyim icin rahat olsun
Ben de beklemedeyim ama ödemez dost tahminim . Çok umut bağlama sonra hayal kırıklığı olmasın

Asikral27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,101
369
83
O bu değilde bu grupta bu 3 sitemi var başka veren yer yokmu

Auswaise

♥♣♦♠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,957
2,344
113
İptal olan arkadaşlar hangi yöntemle ve hangi siteden verdi

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
361
148
43
Betsat,superbetin,turkbet üçlüsü olsa rahat uyuyun derdim
Aslında bunlar o saydiklarindan daha sağlam sadece böyle promo akıl karı değil yani arada kaç aracı var eğer sorunsuz öderse devletimiz sağolsun diyecez opersnnlardan dolayıdır

Janti1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
623
374
63
Aslında bunlar o saydiklarindan daha sağlam sadece böyle promo akıl karı değil yani arada kaç aracı var eğer sorunsuz öderse devletimiz sağolsun diyecez opersnnlardan dolayıdır
Ama şöyle bişey var gizabet fashionbet betpas restbete üyeligi olmayanlar simdiiden olsun yarın bı gün bunlarda VIP açıp 1000 TL ekler

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,558
769
113
Yiyemicegi dalganın altına yatmamalari lazımdı her alan geçerli 3x çevrim demişler başta büyük oynadılar silinen yok ödeme alan da yok akşama kadar sürer bu muhabbet acil para falan lazımsa çok bekleriz
Ödeme alan var SS attılar miktar düşük ama alanlar. Saten odemezlereese tam biterler. Benim tahminim ip vb bişi çıkartıp göndermezler

BYTENNİS

NO LİMİT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,002
2,125
113
Megacüzdan ile çekim verdik inşallah öder

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
361
148
43
Ama şöyle bişey var gizabet fashionbet betpas restbete üyeligi olmayanlar simdiiden olsun yarın bı gün bunlarda VIP açıp 1000 TL ekler
Ben zaten direk onlara baktm vermemiş bişey bugün golegol aradı fs ekledi sizlerde kontrol edin ama boştu 111 Fs 5 TL bet 2.5 k olursa direk 1 k çek