Sistem öyle zatenBizim çekimler ödensin diye buradakiler yatırım mi yapsın jshsjs
Sistem öyle zatenBizim çekimler ödensin diye buradakiler yatırım mi yapsın jshsjs
Benim Nero daha iptal duymadım nerodanGolden
Şu adamın sorusuna bi cevap verilse güzel olacak 😒İptal edilenler neden iptal edilmiş hangi yönteme yönlendirilmiş boşuna bekleyip iptal olmasın
Valla benimkinde yaprak kipildmiyorŞu adamın sorusuna bi cevap verilse güzel olacak 😒
Odememesi icin bir neden yokki dostum siteler bilindik ve cok yatirip cektigim siteler birde tabi hic kurallari sormadim burdaki paylasan arkadasin verdigi kuralsa oder nasip beBen de beklemedeyim ama ödemez dost tahminim . Çok umut bağlama sonra hayal kırıklığı olmasın
Normal geç kaldık Bonus 1 gibi çıktı çeken erken cektiValla benimkinde yaprak kipildmiyor
Uykuyu haram ettiler yav belirsizlik kadar pis bişey yokOdememesi icin bir neden yokki dostum siteler bilindik ve cok yatirip cektigim siteler birde tabi hic kurallari sormadim burdaki paylasan arkadasin verdigi kuralsa oder nasip be
Kurallar doğru dostum telegram da kendi adminleri demiş 3 kat 100 k ya kadar çekim diyeOdememesi icin bir neden yokki dostum siteler bilindik ve cok yatirip cektigim siteler birde tabi hic kurallari sormadim burdaki paylasan arkadasin verdigi kuralsa oder nasip be
Kendi yatırıp çektiğini öder de. Promosyonda sıkıntı var adamlar milyon dağıtacak. Ödemezlerse zaten kendilerine yaparlarOdememesi icin bir neden yokki dostum siteler bilindik ve cok yatirip cektigim siteler birde tabi hic kurallari sormadim burdaki paylasan arkadasin verdigi kuralsa oder nasip be
Aga beNormal geç kaldık Bonus 1 gibi çıktı çeken erken cekti
Aynısının ekran görüntüsünü attı canlı destek hattı arkadaşın biri paylaşmıştıKurallar doğru dostum telegram da kendi adminleri demiş 3 kat 100 k ya kadar çekim diye
Yatır bi 50k da bizim paralar ödensinSistem öyle zaten
EvetHer alanda mi
50 k kurtarir mi 😃Yatır bi 50k da bizim paralar ödensin
direkt iban at sana atsın bize bölüştürürsün😁Yatır bi 50k da bizim paralar ödensin
OdeseKendi yatırıp çektiğini öder de. Promosyonda sıkıntı var adamlar milyon dağıtacak. Ödemezlerse zaten kendilerine yaparlar
Slotta çevir riske atma yoksa daha iptal edecekeler destek mestek anca gece öğrenirsn mundar etme bonusuHer alanda mi