O kadar eminsin yani atCKlarina hadi bakalım 😁 NGS atiyrda diğerleri tirt atmıyor10 dan sonra hızlanır işlemler amatör ekip var suan ekipte 😄😄
Uyuyorlar10 dan sonra hızlanır işlemler amatör ekip var suan ekipte 😄😄
Kripto hızlı geliyor musMega çekimler hızlı da hepsini aynı hesaba çekmek istemiyorum
Kanka değişik ama yani hiç yatırımı olmayana bile 1k eklemeleri enteresanYav sende iyiyce paranoya bağladın kısaca tüpçüye inat yapıyorlar katılım çok olacak toplu suç cezalara af cepler dolsun hesabı
O yokKripto hızlı geliyor mus
Knk bu grup yılların siteleri kendilerini rezil etmezlerO kadar eminsin yani atCKlarina hadi bakalım 😁 NGS atiyrda diğerleri tirt atmıyor
Aynen dostum yasal değil ödeme yönteminin çıkardığı cüzdan havale ile yatır cek yapacagına burada döndür paranı en son bankana çekersinbu megacüzdan dediğiniz nedir sanal cüzdan mı
Göreceğiz dost 8k 3.30 saattir beklemede. Gönderseler de yarın öğlenden sonra kupon atacak sıfırız vallahi ilaç gibi gelirKnk bu grup yılların siteleri kendilerini rezil etmezler
Eskiden daha iyi bonuslar vardı bak mesela bu fsler var ya 1200 fs sirkketten çıkıyor limit altı olanlar siteye kâr kalıyor farketyisen siteler taserondur onları dağıtıyor işteKanka değişik ama yani hiç yatırımı olmayana bile 1k eklemeleri enteresan
Beklemeye aldıysa tamam o iş havale miHadi bakalım nero beklemeye aldı başka birşey yazıyor du beklemeye geçti atacak herhalde
gelir artıkHadi bakalım nero beklemeye aldı başka birşey yazıyor du beklemeye geçti atacak herhalde
İnşallah öyledir başkan dedeme bile hesap açmıştım NGS de adam mezarda 2.5 k geldi nereye cekicem parayı onu düşünüyorumEskiden daha iyi bonuslar vardı bak mesela bu fsler var ya 1200 fs sirkketten çıkıyor limit altı olanlar siteye kâr kalıyor farketyisen siteler taserondur onları dağıtıyor işte
Evet yeni yazıyor du bekleme oldu şimdiBeklemeye aldıysa tamam o iş havale mi
Kaç saat etti benmde nerodandir ama tık yok yanlışlıkla iptale basacam diye korkuyorum aw tekrardan başa donecemHadi bakalım nero beklemeye aldı başka birşey yazıyor du beklemeye geçti atacak herhalde
kripto çekİnşallah öyledir başkan dedeme bile hesap açmıştım NGS de adam mezarda 2.5 k geldi nereye cekicem parayı onu düşünüyorum
Biz hala bekliyoruz megacüzdan ile 1 saat oldu yeniEvet yeni yazıyor du bekleme oldu şimdi