- 25,914
- 27,153
- 113
Her alan diyor aga bi alan seç ordan devam et@tahir1603 Spor slot karışık mı aldım bonusları
Her alan diyor aga bi alan seç ordan devam et@tahir1603 Spor slot karışık mı aldım bonusları
Şimdide işleme alındı olduEn azından bi gelişme var bende o da yok pfff ulan icardi için ağlıyordum bu bonus gelirse temiz olacak bı forma alayım
15-20 dk aonra gelir o zmnSimdide işleme alındı oldu
Lan bekleyin ödeme alanlar var gecenin bu saatinde yoğunluk var günüdüzü bekleyin öderler sabır birazMasal hikaye kimseye ödeme falan yapmıyorlar yalan dolan
5 10 dakkaya gelir ozamanŞimdide işleme alındı oldu
Annen baban kardeşlerde açaydın iyi para alırdınNene mi no bonus yapmışlar kanka
gündüz oldu hadi😁Lan bekleyin ödeme alanlar var gecenin bu saatinde yoğunluk var günüdüzü bekleyin öderler sabır biraz
Adamlar nerdeyse bizi soymak için neler yapıyorlar böyle beleş paramı vercekler😀😀Sen nisbette kod kovalamıyormuydun ya 😃 Nisbet daha güvenilir kardeşim boşver sen bunları ya 😃😃
Sen bu işi biliyon profsun açtın dimiAnnen baban kardeşlerde açaydın iyi para alırdın
TşklerHer alan diyor aga bi alan seç ordan devam et
Adamlar 10 da iş başı yapıyor senin gibi 7.24 forumda değilller 😅😅gündüz oldu hadi😁
Emin ol şu verdikleri parayı 2 günde çıkarırlar ve reklam olurAdamlar nerdeyse bizi soymak için neler yapıyorlar böyle beleş paramı vercekler😀😀
Gelir gelir güle güle harca ne diyelim bizimki bı düşeydi uyusaydik awŞimdide işleme alındı oldu
senin 1 tane bilemi hesabın yok15-20 dk aonra gelir o zmn
bim nuggetı yemiştim sabah 4 de bi kalktım midem yanıyor iyiki kalkmışım bu bonusu gördüm değdiAdamlar 10 da iş başı yapıyor senin gibi 7.24 forumda değilller 😅😅
3 saattir beklemede benim 15-20 dk iyimser olmuş15-20 dk aonra gelir o zmn