- 1,546
- 763
- 113
İptal edilmiş@Uzman senden haber var mıı
İptal edilmiş@Uzman senden haber var mıı
Günaydın dost uyumustum da ben hiç ödeme alan oldumu neden iptal ediliyor ?İptal edilmiş
Herkeze anlatmam lazim tek.ben cektim galiba 😁Günaydın dost uyumustum da ben hiç ödeme alan oldumu neden iptal ediliyor ?
Dost Nero olay ne benimde çekim iptal olmuş1k yatirdim bekliyorum
Tebrikler dostHerkeze anlatmam lazim tek.ben cektim galiba 😁
Sagol dost darisi size artik bol sansTebrikler dost
Sanada bronz seviye olman gerekiyor çekim yapman için dedilermiSagol dost darisi size artik bol sans
Benim biradere 2000 ödedi sabah aynı bonus bana ödemediSagol dost darisi size artik bol sans
Canli destekle isim.yoktu hatta hic baglanmadim cekim.verdi geldi baska bir sey yapmadimSanada bronz seviye olman gerekiyor çekim yapman için dedilermi
Sen gizlitakip yapmissin aga sana odemezBenim biradere 2000 ödedi sabah aynı bonus bana ödemedi
Abi valla yatirim riskli.benceYatırım yapıp çekince ödüyor sanırım. Gerçi ona da bir bahane bulurlar
Haklısın kardeşim ama kumar bu işte .👍🏻Abi valla yatirim riskli.bence
Yok baskanŞuan aktif mi alınıyormu
Subat 12 de yatirimi kestim 30. Dan fazla borcumi odedim yatirim yaomadan 15 bin den fazla cekim yaptim yatirim yaptigimda bu kadar kazanmiyordum abiHaklısın kardeşim ama kumar bu işte .👍🏻
Ödemiyor bronz seviye olmanız gerekiyor dedi ANAP aramda yandı şerefsiz bunlarYatırım yapıp çekince ödüyor sanırım. Gerçi ona da bir bahane bulurlar