Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Nerobet 1000 TL Deneme Bonusu

Omur1925

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
80
30
18
8500 yaptım 1 K yat istedi yatırım yaptım çevrimi tamamladım 10 k yaptım çekim verdim bakiye sildi 1 K bıraktı VIP bonusu 2 ay için yat olmadığından sildi başta niye silmediniz diyom yat yapmadan önce yoğunluğuktan silinmemiştir dendi

kaira1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
369
157
43
8500 yaptım 1 K yat istedi yatırım yaptım çevrimi tamamladım 10 k yaptım çekim verdim bakiye sildi 1 K bıraktı VIP bonusu 2 ay için yat olmadığından sildi başta niye silmediniz diyom yat yapmadan önce yoğunluğuktan silinmemiştir dendi
hiç vermeseler daha iyiydi milletin boşuna zamanını aldılar müşteri kazanacaklarına kaybettiler kamiller daha sittin sene ngs grubuna yat yapılmaz

cevher83

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,963
952
113

Asikral27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,103
369
83
Bu adilerin yaptığı ne kadar zoruma gitti sanki paramı kaybetmişim gibi gece saat 2:30 da telegram gruplarında çekenler çok bizim forum geç gördü sabah baktılar işin içinden çıkamayacaklar bahane üstüne bahane ürettiler halbuki gece 3.500 TL çekenleri bile gördüm bizler geç kaldık bizim forum gördüğünde saat 4 tü herhalde o vakte kadar hep ödemişler

yordu12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,383
358
83

ebay57

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20
8
3

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
358
63
Madem bronze vs belli vip seviyede olanlara tanımlanıyor o zamanlar onlara tanimlasaydiniz aç köpekler 1K lık Siteler plansız milleti düşürmek için şov paradan daha önemli şeyler var kuralın üstüne kural olmaz akıl oyunlarına gerek yok daha yatırımsiz trilyon veriyor deseniz bitmiştir insanlar 1 K yatırım yapmadan neden silmiyorsunuz vip seviyeniz uymuyor yatirridaktan silmenin anlamı aç kaldık sınıfta kaldınız

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
358
63
Vip seviye olup hakkı olan arkadaşları çekim yapanların tebrik ediyorum bol şanslar