Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı NGU | Kombine 4

Kupon Miktarı
408
Kupon Oranı
2.60

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,514
3,256
113
Hangi maça kaldı knk takip edem canım sıkılıyor
geldi zaten %99 takibe gerek yok knk :D dm gel son olarak sanada bir roll açtıralım, bugün açtırmadığımız kimse kalmasın. Kazandığımın yarısını dağıtmışımdır zaten bugün :D

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,553
11,369
113
geldi zaten %99 takibe gerek yok knk :D dm gel son olarak sanada bir roll açtıralım, bugün açtırmadığımız kimse kalmasın. Kazandığımın yarısını dağıtmışımdır zaten bugün :D
Kesene bereket aga az öncede atmıştın bana paycodan tebrikler

• Sevdim
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,514
3,256
113
hayırlı olsun resmi olarak bu da won 😌

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,514
3,256
113
Bi ben kalmıştım zaten
knk hatırlat yarınki kuponlarım güzel giderse sanada açtırıcam, dün sabah hiç param yoktu deneme bonusu aldık şansımız yaver gitti katladık, ki en az bi 5k ödemelerim var sadece acil değil o yüzden rahatım. Bugün bi 3k üzeri para dağıtmışımdır heralde 😅 bende kalanda şuan okadar :) Ama ben sözünün eri adamım, yarın ki kuponlarım güzel giderse söz sanada bi roll açtıralım 🤗

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
knk hatırlat yarınki kuponlarım güzel giderse sanada açtırıcam, dün sabah hiç param yoktu deneme bonusu aldık şansımız yaver gitti katladık, ki en az bi 5k ödemelerim var sadece acil değil o yüzden rahatım. Bugün bi 3k üzeri para dağıtmışımdır heralde 😅 bende kalanda şuan okadar :) Ama ben sözünün eri adamım, yarın ki kuponlarım güzel giderse söz sanada bi roll açtıralım 🤗
Yok kral ben şakasına takıldım sana zaten herkes sayende rol acmis düşünmen yeterli kesene bereket devamını getirirsin isallah

• Sevdim
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,514
3,256
113
Yok kral ben şakasına takıldım sana zaten herkes sayende rol acmis düşünmen yeterli kesene bereket devamını getirirsin isallah
ahhhh bi 40 50k vursam, bütün forumu kalkındırırım da işte :D bakalım o günleride görürüz inş kanka, teşekkür ederim anlayışın için güzel insansın :)