Bol bol şanslar
İcerde bu da kanka 😅Bu kupon ne durumda
Hangi maça kaldı knk takip edem canım sıkılıyorİcerde bu da kanka 😅
geldi zaten %99 takibe gerek yok knkHangi maça kaldı knk takip edem canım sıkılıyor
Kesene bereket aga az öncede atmıştın bana paycodan tebriklergeldi zaten %99 takibe gerek yok knkdm gel son olarak sanada bir roll açtıralım, bugün açtırmadığımız kimse kalmasın. Kazandığımın yarısını dağıtmışımdır zaten bugün
![]()
olsun roll açtıralım, başka arkadaşlarda faydalanır belkiKesene bereket aga az öncede atmıştın bana paycodan tebrikler
Tamam yazıyorum dm knkaolsun roll açtıralım, başka arkadaşlarda faydalanır belki
Ödülüm geldi tskhayırlı olsun resmi olarak bu da won 😌
Bi ben kalmıştım zatenhayırlı olsun resmi olarak bu da won 😌
knk hatırlat yarınki kuponlarım güzel giderse sanada açtırıcam, dün sabah hiç param yoktu deneme bonusu aldık şansımız yaver gitti katladık, ki en az bi 5k ödemelerim var sadece acil değil o yüzden rahatım. Bugün bi 3k üzeri para dağıtmışımdır heralde 😅 bende kalanda şuan okadarBi ben kalmıştım zaten
Yok kral ben şakasına takıldım sana zaten herkes sayende rol acmis düşünmen yeterli kesene bereket devamını getirirsin isallahknk hatırlat yarınki kuponlarım güzel giderse sanada açtırıcam, dün sabah hiç param yoktu deneme bonusu aldık şansımız yaver gitti katladık, ki en az bi 5k ödemelerim var sadece acil değil o yüzden rahatım. Bugün bi 3k üzeri para dağıtmışımdır heralde 😅 bende kalanda şuan okadarAma ben sözünün eri adamım, yarın ki kuponlarım güzel giderse söz sanada bi roll açtıralım 🤗
ahhhh bi 40 50k vursam, bütün forumu kalkındırırım da işteYok kral ben şakasına takıldım sana zaten herkes sayende rol acmis düşünmen yeterli kesene bereket devamını getirirsin isallah