- 23,038
- 9,081
- 113
157
Dost sakinSenin yollarına kayarım. Maldonado kimden ne istemişiz, 200 k koydun sana dm attım herkese roll açtırdın varmı bize diye cevap dahi yazmadın ben yaptığım bir şeyi yapmadım demem, 13 gün kazandım forumda 50 den fazla insana destekte bulundum, her konuma gelip kahkaha bırakıp salak saçma yorumlar attın. Bana hayrı olmayan adama ne diye dokunayım , herkes ektiğini biçer o deveci kamilinede borçlar kapanmış bi destek at bakalım diye denedik cevap vermedi baktı çok kazanıyorum dm atmış smalı hastalara destekte bulun dost yazıyor zarf atıyor kendince kimse boş yapmasın hele ki sen hiç boş yapma.. @Kemal34 @tahir1603 @zeisy @Badanacı @Curcuna @Gfbarmy35 @Kashima @MaximLestienne @Lazistan08 ve bir sürü dost var bunlara sor beni nasıl biri olduğumu anlatsınlar.
Dost sakin kavga etmiyelim roll konusu bura yakışmaz özelden halledin millet takip ediyorSenin yollarına kayarım. Maldonado kimden ne istemişiz, 200 k koydun sana dm attım herkese roll açtırdın varmı bize diye cevap dahi yazmadın ben yaptığım bir şeyi yapmadım demem, 13 gün kazandım forumda 50 den fazla insana destekte bulundum, her konuma gelip kahkaha bırakıp salak saçma yorumlar attın. Bana hayrı olmayan adama ne diye dokunayım , herkes ektiğini biçer o deveci kamilinede borçlar kapanmış bi destek at bakalım diye denedik cevap vermedi baktı çok kazanıyorum dm atmış smalı hastalara destekte bulun dost yazıyor zarf atıyor kendince kimse boş yapmasın hele ki sen hiç boş yapma.. @Kemal34 @tahir1603 @zeisy @Badanacı @Curcuna @Gfbarmy35 @Kashima @MaximLestienne @Lazistan08 ve bir sürü dost var bunlara sor beni nasıl biri olduğumu anlatsınlar.