Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NoEscapE / Kasa 1K Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,483
32,455
113
Dost sakin
Dost sakin kavga etmiyelim roll konusu bura yakışmaz özelden halledin millet takip ediyor
Eyw dost sende sallamışsın bana 4-5 ay önce kestim felan diye etme seninle 30 kere aldı verdimiz var ve her yerde hakkında iyi konuşan biriyim biliyorsun şok oldum açıkçası hayırlı bayramlar..

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,038
9,081
113
162

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,038
9,081
113
163

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,362
33,011
113
Senin yollarına kayarım. Maldonado kimden ne istemişiz, 200 k koydun sana dm attım herkese roll açtırdın varmı bize diye cevap dahi yazmadın ben yaptığım bir şeyi yapmadım demem, 13 gün kazandım forumda 50 den fazla insana destekte bulundum, her konuma gelip kahkaha bırakıp salak saçma yorumlar attın. Bana hayrı olmayan adama ne diye dokunayım , herkes ektiğini biçer o deveci kamilinede borçlar kapanmış bi destek at bakalım diye denedik cevap vermedi baktı çok kazanıyorum dm atmış smalı hastalara destekte bulun dost yazıyor zarf atıyor kendince kimse boş yapmasın hele ki sen hiç boş yapma.. @Kemal34 @tahir1603 @zeisy @Badanacı @Curcuna @Gfbarmy35 @Kashima @MaximLestienne @Lazistan08 ve bir sürü dost var bunlara sor beni nasıl biri olduğumu anlatsınlar.
Kardeş sen 200-300 tl lik adamsın kumardan para kazandın diye kendini nimetten sayma sen benim dengim olamazsın git başımdan hadi canım hadi canım

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,038
9,081
113
165

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,656
14,379
113
Eyw dost sende sallamışsın bana 4-5 ay önce kestim felan diye etme seninle 30 kere aldı verdimiz var ve her yerde hakkında iyi konuşan biriyim biliyorsun şok oldum açıkçası hayırlı bayramlar..
Bitti dost neyşne sallıycam sana ben gerçeği söylüyorum küfür etmedim sövmedim ben hakkında kötü konuşmadım ben sadeve alışverişi kestim dedim dimi

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
820
2,492
93
İnşallah bitirmedin paraları dostum güzel kazanmıştın diye hatırlıyorum bi ara baya bir kazanç paylaşımın vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...