Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NoEscapE / Kasa 1K Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
9,084
113
171

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,375
33,020
113
Benim ikinizle de bir problemim yok, ikinizle de alışverişim oldu. Aranızdaki problemin ne olduğuna dair bir fikrim de yok. @fearjr1992 ile bir ben bir o atıyorduk önceden birbirimize öyle denk geliyordu ama geçenki çok kazandığı dönemde o daha fazla attı bu bir gerçek. Fakat bende olmadığı için geri kaldım. Ama @AllanSaintMaximin de eminim olduğu zaman yapan biri. Vurduğunda ikiletmeden iban at dedi bir k yolladı. Sonra ödemem vardı ardından bir k daha atabilir misin bunu borç olarak alıyorum dedim, söylediğim tarihten önce gönderdim acele etmeseydin dedi. Rolden ben de kendisine pasladım falan ama bunları konuşmak anlamsız bence. İkinizi de tanıyorum. @fearjr1992 den kimlerin kimlerin borç istediğini de gördüm o dönemde. Burda cidden efelik yapıp arkada neler döndüğünü de görüyoruz. Burda hepimiz aynı bokun lacivertiyiz. O yüzden kalp kırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bol şans herkese.
Kanka ben senden hiç para istedim mi 3 ay olacak neredeyse ben o parayı kazanalı bu çocuk attığı paraların muhasebesini tutuyor işte anladın mı ben kalkıpta kimseye ben sana zamanında atmıştım diye sinyal atmam daha da uzatmak istemiyorum konu sahibi için

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,447
11,744
113
Güzel böyle devam etsin karşılıklı sayılarla

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,656
14,379
113
Benim ikinizle de bir problemim yok, ikinizle de alışverişim oldu. Aranızdaki problemin ne olduğuna dair bir fikrim de yok. @fearjr1992 ile bir ben bir o atıyorduk önceden birbirimize öyle denk geliyordu ama geçenki çok kazandığı dönemde o daha fazla attı bu bir gerçek. Fakat bende olmadığı için geri kaldım. Ama @AllanSaintMaximin de eminim olduğu zaman yapan biri. Vurduğunda ikiletmeden iban at dedi bir k yolladı. Sonra ödemem vardı ardından bir k daha atabilir misin bunu borç olarak alıyorum dedim iki komple lazımdı, söylediğim tarihten önce gönderdim acele etmeseydin dedi. Rolden ben de kendisine pasladım falan ama bunları konuşmak anlamsız bence. İkinizi de tanıyorum. @fearjr1992 den kimlerin kimlerin borç istediğini de gördüm o dönemde. Burda cidden efelik yapıp arkada neler döndüğünü de görüyoruz. Burda hepimiz aynı bokun lacivertiyiz. O yüzden kalp kırmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bol şans herkese.
Kemal senlede muhabetti alışverişi kestik dimi kral herşeyin bi usulu var kimse kimseye laf söylemez ne sen bana yazarsın neden ben sana böyle olmalı bişey bitiyorsa biter kimse kimseye laf söylmesinn boşuna uzatılmasın konular

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
9,084
113
172

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,447
11,744
113
Barem 208 oldu

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
9,084
113
173

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
9,084
113
174 dep destek ver

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
9,084
113
175

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...