Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NoEscapE / Kasa 1K Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,021
9,080
113
176 ulan dep atsana be

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,447
11,744
113
Dep sayı al lan

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,021
9,080
113
177

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,447
11,744
113
2 sayı daha al dep

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,137
16,485
113
Kanka ben senden hiç para istedim mi 3 ay olacak neredeyse ben o parayı kazanalı bu çocuk attığı paraların muhasebesini tutuyor işte anladın mı ben kalkıpta kimseye ben sana zamanında atmıştım diye sinyal atmam daha da uzatmak istemiyorum konu sahibi için
Kanka birisi bu arkadaştan borç istemiş mesela iki kere söylediği tarihi ertelemiş. Hala atar gider yapıyor arkadaşa. Bu çocuğun o zaman için parasının olması aldığın borcu vermeyeceğin anlamına gelmiyor. Kendin borç olarak talep ediyorsan vereceksin. Bu da bazen konularda çemkiriyor. Eğer ki kendi içinden geldiği güzelliği milletin yüzüne vurursa o yanlış elbet o konuda haklısın.

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,484
10,831
113
Kanka birisi bu arkadaştan borç istemiş mesela iki kere söylediği tarihi ertelemiş. Hala atar gider yapıyor arkadaşa. Bu çocuğun o zaman için parasının olması aldığın borcu vermeyeceğin anlamına gelmiyor. Kendin borç olarak talep ediyorsan vereceksin. Bu da bazen konularda çemkiriyor. Eğer ki kendi içinden geldiği güzelliği milletin yüzüne vurursa o yanlış elbet o konuda haklısın.
Kanka o kendinin sorunu atarken bizemi danisti rol takip ediyoz biz burda gitsin kendi halletsin isini

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,021
9,080
113
178

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,447
11,744
113
20 21 ol dep

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,137
16,485
113
Kemal senlede muhabetti alışverişi kestik dimi kral herşeyin bi usulu var kimse kimseye laf söylemez ne sen bana yazarsın neden ben sana böyle olmalı bişey bitiyorsa biter kimse kimseye laf söylmesinn boşuna uzatılmasın konular
Yok hacım arkadan konuşmak bize yakışmaz. O an orda kestik muhabbeti iletişim ters düştü sonra orda kapandı konu, doğrusu bu. Şansın bol olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...