- 6,919
- 3,327
- 113
22-17
Kanka birisi bu arkadaştan borç istemiş mesela iki kere söylediği tarihi ertelemiş. Hala atar gider yapıyor arkadaşa. Bu çocuğun o zaman için parasının olması aldığın borcu vermeyeceğin anlamına gelmiyor. Kendin borç olarak talep ediyorsan vereceksin. Bu da bazen konularda çemkiriyor. Eğer ki kendi içinden geldiği güzelliği milletin yüzüne vurursa o yanlış elbet o konuda haklısın.Kanka ben senden hiç para istedim mi 3 ay olacak neredeyse ben o parayı kazanalı bu çocuk attığı paraların muhasebesini tutuyor işte anladın mı ben kalkıpta kimseye ben sana zamanında atmıştım diye sinyal atmam daha da uzatmak istemiyorum konu sahibi için
Kanka benim bişey yaptığım yokki kendi geldi tahrik ediyor gizli gizli mesajları okuyor kafayı yemiş@AllanSaintMaximin sende boşver dost takıl keyfine bak bırak gitsin kendi bildiğin doğrudan devam et muhabbetini kes keyfine bak
Kanka o kendinin sorunu atarken bizemi danisti rol takip ediyoz biz burda gitsin kendi halletsin isiniKanka birisi bu arkadaştan borç istemiş mesela iki kere söylediği tarihi ertelemiş. Hala atar gider yapıyor arkadaşa. Bu çocuğun o zaman için parasının olması aldığın borcu vermeyeceğin anlamına gelmiyor. Kendin borç olarak talep ediyorsan vereceksin. Bu da bazen konularda çemkiriyor. Eğer ki kendi içinden geldiği güzelliği milletin yüzüne vurursa o yanlış elbet o konuda haklısın.
Yok hacım arkadan konuşmak bize yakışmaz. O an orda kestik muhabbeti iletişim ters düştü sonra orda kapandı konu, doğrusu bu. Şansın bol olsun.Kemal senlede muhabetti alışverişi kestik dimi kral herşeyin bi usulu var kimse kimseye laf söylemez ne sen bana yazarsın neden ben sana böyle olmalı bişey bitiyorsa biter kimse kimseye laf söylmesinn boşuna uzatılmasın konular