- 16,806
- 5,027
- 113
Napti dost ?Sen karaktersiz adam hala buralarda mı geziyorsun. @NoEscapE bu karaktersize ödül atma. Şeref haysiyet yok bunda.
Napti dost ?Sen karaktersiz adam hala buralarda mı geziyorsun. @NoEscapE bu karaktersize ödül atma. Şeref haysiyet yok bunda.
Bu adam ağlayarak borç aldı. Seref namus dedi Ss lerim mevcut. Şimdide mesajlara bakmıyor. Sakın para vermeyinHayırdır dost kaşıma noldu
Para vermeyin dm den yazarsa sakınNeden dost aydınlatır mısın kuyuya bi taş atıp gitme
Abi forumda borç mu aranır ya nasıl olabilir kiBu adam ağlayarak borç aldı. Seref namus dedi Ss lerim mevcut. Şimdide mesajlara bakmıyor. Sakın para vermeyin
Yani bende öyle bi muhabbet duymuştum da bu arkadaşmıydı oBu adam ağlayarak borç aldı. Seref namus dedi Ss lerim mevcut. Şimdide mesajlara bakmıyor. Sakın para vermeyin
Yok alafranga işte oturuyorlar büyük tuvalet saatlerce o sırada telefon karıştırmacaAlaturka olmasın hacı o
@NoEscapE dikkat dost bu mesajaBu adam ağlayarak borç aldı. Seref namus dedi Ss lerim mevcut. Şimdide mesajlara bakmıyor. Sakın para vermeyin
Benden de istedi bugün. Yönetime bildirip mesajlarını engelledimBu adam ağlayarak borç aldı. Seref namus dedi Ss lerim mevcut. Şimdide mesajlara bakmıyor. Sakın para vermeyin
Abiyedir o dostum yanlışın var 😂Yok alafranga işte oturuyorlar büyük tuvalet saatlerce o sırada telefon karıştırmaca![]()
Bu toronto mill nasıl yenicek onu anlamadım favori göstermiş mill içinden gecer cöp toronto@FURY MAN toronto bucks maçına bir kehanet alabilir miyiz hocam. Süpriz şekli
Klozet hocam işte alafrangaKafalar çok iyi ekibin alafranga neydi başka bir şeydi sanki o da![]()
Biriniz bi yazın bakalım doğru mu değil mi. Kaç kişiyi dolandirmis böyle. Birde utanmadan burada geziyor halaAbi forumda borç mu aranır ya nasıl olabilir ki
Teşekkürler dost bilgi için engelliyelim bariPara vermeyin dm den yazarsa sakın
Alaturka WC kankacim o alafranga da deniyorsa bilmiyorumKlozet hocam işte alafranga
Ne kadar aldı sendenBiriniz bi yazın bakalım doğru mu değil mi. Kaç kişiyi dolandirmis böyle. Birde utanmadan burada geziyor hala
Ben ibandan adresine varana kadar ulaştım. Şubede arkadaş saolsun. Farklı şekilde alacam sadece sabretsinBenden de istedi bugün. Yönetime bildirip mesajlarını engelledim
Yaw birşey biliyorsunuz da o da tamamen yanlışAlaturka WC kankacim o alafranga da deniyorsa bilmiyorumama daha şekilli oldu alafranga
Alt üst durumuna ne diyorsunBu toronto mill nasıl yenicek onu anlamadım favori göstermiş mill içinden gecer cöp toronto
Çok mu meblağBen ibandan adresine varana kadar ulaştım. Şubede arkadaş saolsun. Farklı şekilde alacam sadece sabretsin
Kola turka mıYaw birşey biliyorsunuz da o da tamamen yanlışddd alaturka eski demek eski tuvalet