Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NoEscapE | Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,806
5,027
113
Harbiden helal olsun sana zaten 6bin lira aldın 2 bin lirasını dağıtıyorsun burda 300-500 bin alıp 1lira vermeyen adamlar gördük gönlü bol bi adamsın umarım kazançlar devam eder
Nokta yorum gerçekten yani kupon kazancı 20 bin örneğin 2 kişi 200 veren de var :) güzel rolldu ama ilk adımlar kolaydı son adım sona yakışır oldu @NoEscapE

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,578
6,826
113
Nokta yorum gerçekten yani kupon kazancı 20 bin örneğin 2 kişi 200 veren de var :) güzel rolldu ama ilk adımlar kolaydı son adım sona yakışır oldu @NoEscapE
Böyle adamlar her zaman kazansın kaç tane adama faydası oldu belki karnı aç olan vardır sigarası olmayan vardır adam 8 kişiyi sevindirdi millet gibi gösteriş peşinde değil en azından

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,697
14,501
113
Böyle adamlar her zaman kazansın kaç tane adama faydası oldu belki karnı aç olan vardır sigarası olmayan vardır adam 8 kişiyi sevindirdi millet gibi gösteriş peşinde değil en azından
Allah razı olsun kral para bugun var yarın yok 35 k çektim geçen 15 kdan fazla dağıttım yemşn ederim ama artık bende iğreniyorum bazı şeylerden neyse herkesin yolu açık olsun

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,806
5,027
113
Kesinlikle dağıtım için bile uğraşıyor adam bu roll dışında kazancın umarım kat ve kat artar dağıttığı para falan için değil samimi olarak rollu yonetmesi falanda iyiydi açıkçası... Takip eden herkesin de emeğine sağlık diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...