- 23,896
- 9,404
- 113
tamam öyle diyorsan sorun yok ben istemiyorum 7 kişilik at bana dağıtrımBu dostta vardo
tamam öyle diyorsan sorun yok ben istemiyorum 7 kişilik at bana dağıtrımBu dostta vardo
Yok 8 olsuntamam öyle diyorsan sorun yok ben istemiyorum 7 kişilik at bana dağıtrım
Gözden kaçmış olabilir evet ama vardın sende dost doğruCiddi misin ben etmedim yani![]()
Kimsenin gönlü kalmasntamam öyle diyorsan sorun yok ben istemiyorum 7 kişilik at bana dağıtrım
dost başından beri olanları aldım sonradan gelenleri eklemedim üzgünümBende vardim ama saymadin sanirim kara eyvallah
sen en iyisi birine at dost ben uğraşmiyim dağıtsın bu liste meselelerinde uyuz oluyorum hakkı olana hakkını veririm sadeceKimsenin gönlü kalmasn
Atam mi ibandost başından beri olanları aldım sonradan gelenleri eklemedim üzgünüm
Harbiden helal olsun sana zaten 6bin lira aldın 2 bin lirasını dağıtıyorsun burda 300-500 bin alıp 1lira vermeyen adamlar gördük gönlü bol bi adamsın umarım kazançlar devam ederYok 8 olsun
Yav sen dmye gelsen en iyisi birine at dost ben uğraşmiyim dağıtsın bu liste meselelerinde uyuz oluyorum hakkı olana hakkını veririm sadece
Alakası yok senin dediğin gibi olsun sadece 1 adımda yoktum o kadarı da olur bol şansdostum baktım 2-3 sayfa yoksun sonra gelmişsin 1 sayfada varsın sonra yine yoksun. en son adımda geri gelmişsin ..
Tamamdir dost kolay gelsindost başından beri olanları aldım sonradan gelenleri eklemedim üzgünüm
Saol dost arkadaş var birdahakineDağıtımı çözerim ben @NoEscapE
Nokta yorum gerçekten yani kupon kazancı 20 bin örneğin 2 kişi 200 veren de varHarbiden helal olsun sana zaten 6bin lira aldın 2 bin lirasını dağıtıyorsun burda 300-500 bin alıp 1lira vermeyen adamlar gördük gönlü bol bi adamsın umarım kazançlar devam eder
Böyle adamlar her zaman kazansın kaç tane adama faydası oldu belki karnı aç olan vardır sigarası olmayan vardır adam 8 kişiyi sevindirdi millet gibi gösteriş peşinde değil en azındanNokta yorum gerçekten yani kupon kazancı 20 bin örneğin 2 kişi 200 veren de vargüzel rolldu ama ilk adımlar kolaydı son adım sona yakışır oldu @NoEscapE
hatrın var aynen ben almam kaç kişiye atacaksan at dağıtırım@KaRaa dpstum hatrım varsa 8 kişiyi gruba sl banada dm at hadi dost
Allah razı olsun kral para bugun var yarın yok 35 k çektim geçen 15 kdan fazla dağıttım yemşn ederim ama artık bende iğreniyorum bazı şeylerden neyse herkesin yolu açık olsunBöyle adamlar her zaman kazansın kaç tane adama faydası oldu belki karnı aç olan vardır sigarası olmayan vardır adam 8 kişiyi sevindirdi millet gibi gösteriş peşinde değil en azından
Kesinlikle dağıtım için bile uğraşıyor adam bu roll dışında kazancın umarım kat ve kat artar dağıttığı para falan için değil samimi olarak rollu yonetmesi falanda iyiydi açıkçası... Takip eden herkesin de emeğine sağlık diyelimBöyle adamlar her zaman kazansın kaç tane adama faydası oldu belki karnı aç olan vardır sigarası olmayan vardır adam 8 kişiyi sevindirdi millet gibi gösteriş peşinde değil en azından