- 43,712
- 15,755
- 113
Enişte o ara slot denedikKazandı da bi 1000lik kayıp hesapta kaşla göz arası dedeye yedirmiş
Enişte o ara slot denedikKazandı da bi 1000lik kayıp hesapta kaşla göz arası dedeye yedirmiş
Düşünmen yeterDostlar fazls dagıtmak isterdik ama borç çok helal edin hakkınız
Haticeye değil neticeye bakcan kanser ama won. Nba zevkli ama loseŞike mike ama basket o başka seviye baksana şuna kanser olursun bu ne
Bizden kaçmaz dayıEnişte o ara slot denedik
Dusunmen yeter dostDostlar fazls dagıtmak isterdik ama borç çok helal edin hakkınız
İstersen hiç dağıtma biz senden razıyız 🍀Dostlar fazls dagıtmak isterdik ama borç çok helal edin hakkınız
sinansrml63
Ben haticeye bakmak istiyorum belki 🙄🙄Haticeye değil neticeye bakcan kanser ama won. Nba zevkli ama lose
Kaçarsa terk et buraları @EnişteBizden kaçmaz dayı
Boston macına üst oyna keyfine bak şikenin içinden gecerizHaticeye değil neticeye bakcan kanser ama won. Nba zevkli ama lose
Bende vardim ama saymadin sanirim kara eyvallahsinansrml63
Hakan170
Hasim5454
keskin4455
fearjr1992
doghan197
başından beri takip eden arkadaşlar itiraz yok ise
O da muhittin çıkmasın 😂😂Ben haticeye bakmak istiyorum belki 🙄🙄
Tabi dost estağfurullah canın sağolsun aciklaman bile güzelDostlar fazls dagıtmak isterdik ama borç çok helal edin hakkınız
Beni sayma knk sonradan geldim. Hak gecmesinSenle beraber 6 kişi 250 gelirse liste hszıels
Ciddi misin ben etmedim yanisinansrml63
Hakan170
Hasim5454
keskin4455
fearjr1992
doghan197
Adam dediğini yapmış harbiİnanıyorum bu kasayı cıkartıcaz
Dağıtımı yaparmısı. Karasinansrml63
Hakan170
Hasim5454
keskin4455
fearjr1992
doghan197
Bu dostta vardoCiddi misin ben etmedim yani![]()
dostum baktım 2-3 sayfa yoksun sonra gelmişsin 1 sayfada varsın sonra yine yoksun. en son adımda geri gelmişsin ..Ciddi misin ben etmedim yani![]()
Dürüst insanlar gerçekten iyiyi haketsin dostBeni sayma knk sonradan geldim. Hak gecmesin