- 57,891
- 19,342
- 113
Kesene bereket
Tabiki hatırlıyorum dostBenim de eskiden daha çok açtığımi biliyorsundur roll açtığımi görüyor muydun dost
Yok değilim umut diyalize bağlı yaşıyor böbreğe kadar bıraktı masa tenisineUmutla da muhabbetimiz vardı inceden aslında baya adamla vardı ama çok zaman oldu sen neler yapıyorsun antalyada mısın hala
Cansın dost konuşma şeklinden aşikar çok iyi birine benziyorsun o zamandan da iyi hatırlıyorum seni arayı açmayalım eskiler az kaldiTabiki hatırlıyorum dost
Hala devam mı masa tenisiYok değilim umut diyalize bağlı yaşıyor böbreğe kadar bıraktı masa tenisine
Ya masa tenisci Umut diyalize mi bağlı şuanYok değilim umut diyalize bağlı yaşıyor böbreğe kadar bıraktı masa tenisine
Allah razı olsun dost sende öyle buralardayız işte irtibatta kalalımCansın dost konuşma şeklinden aşikar çok iyi birine benziyorsun o zamandan da iyi hatırlıyorum seni arayı açmayalım eskiler az kaldi
Çok komikti de umut asla masa tenisi bırakmamıştırHala devam mı masa tenisi![]()
Yok be evlendi karıdan korkuyor kumar oynayamıyor rahat azalttı ama borç 400k alamıyor bankalarHala devam mı masa tenisi![]()
Kesene bereket dost şansın daim olsun
Takip ettim dm lesiriz dost senden de Allah razı olsunAllah razı olsun dost sende öyle buralardayız işte irtibatta kalalım![]()
En azından evlenmiş yuvasını kurmuş adam bizde o da yokYok be evlendi karıdan korkuyor kumar oynayamıyor rahat azalttı ama borç 400k alamıyor bankalar
Masa tenisinden onu uzaklastiran birini bulduysa cidden seviyordur helal olsun ve mutlu olsun kralYok be evlendi karıdan korkuyor kumar oynayamıyor rahat azalttı ama borç 400k alamıyor bankalar
Öyle sen babanın işlerini yapıyordun ne boka girdin yine kumara kopamadın mı hiçEn azından evlenmiş yuvasını kurmuş adam bizde o da yok
Tebrikler reis kazancın daim olsun kesene bereket
Sende de acayip hafıza var pederle anlaşamıyoruz ben ters o benden ters olmuyor yürümüyorÖyle sen babanın işlerini yapıyordun ne boka girdin yine kumara kopamadın mı hiç
Pederle anlaş dost. Son derece ciddi bir tavsiyedirSende de acayip hafıza var pederle anlaşamıyoruz ben ters o benden ters olmuyor yürümüyor