Totem gerek yok yolla insanlığın varsa burdann4 kişiye nasip olalım bariSenin hesabın kapansa keşke yemin olsun 4 kişiye 500 atardım anında
Forum kaldırsın emojiyi o halde istediğimi atarım kardesimUla ne adamsınız hem gülücük atiyon hemde adama laf ediyon ilk sen bulasmissin ama
Sen manyakmisin birader adama gıcıklık veriyorsun ben olsam daha sana soverdim vallaForum kaldırsın emojiyi o halde istediğimi atarım kardesim
Hangi adamaSen manyakmisin birader adama gıcıklık veriyorsun ben olsam daha sana soverdim valla
Pardon sana dedimHangi adama
Ban al sen hadi işine bakYav kaybol teneke seni Hadi yol al Her Benim mesajıma bi gülücük attıgında hakaret edicem sana senin hakkın bu
Deme boşver aynaya konusunPardon sana dedim
Sana konuşmak zaten ikiside aynı şey puahahDeme boşver aynaya konusun
@Shellac bu adam süreklş gelip gülück atıyor Ben Buna En son Dümdüz gidicem rahatsız edip duruyor bakın şunu uyarın son ikazım buna yoksaHangi adama
Adamın konusuna yazma gülücük atma kalp kırmayalım mübarek günDm den gel de sövme gör tahrik etme beni @Shellac yorumları inceleyerek düzeni sağlayın
Yahu şunu anla Ömerbaba forumda tahrik söz konusu olamaz kişi kendine alırsa olur emoji yasağı mi var benmi yanlis anlıyorum herkes aynı görüşte olmak zorunda değil bunu da anla çal bi ney de nesemiz yerine gelsinAdamın konusuna yazma gülücük atma kalp kırmayalım mübarek gün
Kardeşim az hatrım varsa abini dinle. Adam kayıp yaşamış eski konuda paso kahkaha emojisi atmışsın yakışmaz kumarbaz adama bunda da atıfta bulunmuş hoşuna gitmediyse reportla yoksay geç tartışmanın anlamı yok ki @NoEscapE forumda sevilen bir dosttur kimseye yamuk yapmamış aksine faydası dokunmuştur hiç icap etmez bu hareketler.Yahu şunu anla Ömerbaba forumda tahrik söz konusu olamaz kişi kendine alırsa olur emoji yasağı mi var benmi yanlis anlıyorum herkes aynı görüşte olmak zorunda değil bunu da anla çal bi ney de nesemiz yerine gelsin
Neyse abi dediğini yapayımKardeşim az hatrım varsa abini dinle. Adam kayıp yaşamış eski konuda paso kahkaha emojisi atmışsın yakışmaz kumarbaz adama bunda da atıfta bulunmuş hoşuna gitmediyse reportla yoksay geç tartılmanın anlamı yok ki @NoEscapE forumda sevilen bir dosttur kimseye yamuk yapmamış aksine faydası dokunmuştur hiç icap etmez bu hareketler.
Sen benim gibi birine selam bile veremezsin yoldan karşı kaldırıma geçersin bilgin olsunSenin gibi muptezele ilk defa rasladm ben zaten ben 25 yaşına Kadar Kullandım Madde Senin kafana birkez erişemedim Ne utanmaz laftan anlamz adamsın
Ya vaeyaSen benim gibi birine selam bile veremezsin yoldan karşı kaldırıma geçersin bilgin olsun
Seninde sende ne kadar varsa onunda ...Sen benim gibi birine selam bile veremezsin yoldan karşı kaldırıma geçersin bilgin olsun
Sus ve ağlamaya devam ederek günlüğüne yazılarını yaz beni alintilama sayarım sana simdiSeninde sende ne kadar varsa onunda ...
Sen bi daha bi emoji atta benim konumaları bak ozaman ne oluyor teneke seni beni dinden imandan cıkarmaSus ve ağlamaya devam ederek günlüğüne yazılarını yaz beni alintilama sayarım sana simdi