Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NoEscapE / Kasa 3K Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Adamın konusuna yazma gülücük atma kalp kırmayalım mübarek gün
Yahu şunu anla Ömerbaba forumda tahrik söz konusu olamaz kişi kendine alırsa olur emoji yasağı mi var benmi yanlis anlıyorum herkes aynı görüşte olmak zorunda değil bunu da anla çal bi ney de nesemiz yerine gelsin

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,933
31,727
113
Yahu şunu anla Ömerbaba forumda tahrik söz konusu olamaz kişi kendine alırsa olur emoji yasağı mi var benmi yanlis anlıyorum herkes aynı görüşte olmak zorunda değil bunu da anla çal bi ney de nesemiz yerine gelsin
Kardeşim az hatrım varsa abini dinle. Adam kayıp yaşamış eski konuda paso kahkaha emojisi atmışsın yakışmaz kumarbaz adama bunda da atıfta bulunmuş hoşuna gitmediyse reportla yoksay geç tartışmanın anlamı yok ki @NoEscapE forumda sevilen bir dosttur kimseye yamuk yapmamış aksine faydası dokunmuştur hiç icap etmez bu hareketler.

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Kardeşim az hatrım varsa abini dinle. Adam kayıp yaşamış eski konuda paso kahkaha emojisi atmışsın yakışmaz kumarbaz adama bunda da atıfta bulunmuş hoşuna gitmediyse reportla yoksay geç tartılmanın anlamı yok ki @NoEscapE forumda sevilen bir dosttur kimseye yamuk yapmamış aksine faydası dokunmuştur hiç icap etmez bu hareketler.
Neyse abi dediğini yapayım
Yoksay yaparak gidiyorum ne o beni neden ben onu alintilamayalim zibidi olanda kendisidir bana göre iyi forumlar

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,481
2,263
113
Senin gibi muptezele ilk defa rasladm ben zaten ben 25 yaşına Kadar Kullandım Madde Senin kafana birkez erişemedim Ne utanmaz laftan anlamz adamsın
Sen benim gibi birine selam bile veremezsin yoldan karşı kaldırıma geçersin bilgin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...