- 5,483
- 2,263
- 113
Hayat gibiSiyah ya beyaz da Beşiktaş bilmezmisin
Hayat gibiSiyah ya beyaz da Beşiktaş bilmezmisin
Muro günü kurtardı değmeyin keyfine ahdhhdBen de seni engelliyorum bir daha sakın bana yazma açmıyorum senin inadına da açmıyorum Bak bu yazdıklarımı da yönetim görüyor konu sahibine sor Tek bildiği kelime sana ne biliyor musun Açık konuşayım mı sana keyfi bilir Muro'nun
HahshZhHhhHz 500 TL'nin neyini gününü kurtarayım adamsın ama var ya bir tane parası telefon parasını çıkarmadım götürüp oraya veriyorum bir türlü Durduramıyorum nasıl yapacağım bilmiyorumMuro günü kurtardı değmeyin keyfine ahdhhd
Slot ileelimde son 500 tl var bunu nası 2 k yapabilirim çok acil lazım
Maç kalmadı ogleni bekle bir yerde 1000 TL yap sonra 1000 TL ye 1000 TL alırsın betvaktindenelimde son 500 tl var bunu nası 2 k yapabilirim çok acil lazım
daha demin 1 k gitti yaw slotta dede bi kaldırmadı kolunuSlot ile
Aviatör girersin 4x umuduyla 1.0 da patlar 😁 hiç bulaşma 500 cebinde kalsınelimde son 500 tl var bunu nası 2 k yapabilirim çok acil lazım
hacı betvakti limit koymuş bana kombine yapamıyorum 150 tl diyor limit awMaç kalmadı ogleni bekle bir yerde 1000 TL yap sonra 1000 TL ye 1000 TL alırsın betvaktinden
Herkesi no bonus yapıyor zaten bence sakla öğlen maçlar var hem promosyon sayfasında illaki vardır bonuslar öğlen paylaşıyor millethacı betvakti limit koymuş bana kombine yapamıyorum 150 tl diyor limit aw
daayı ben aviatöre girersem o 4x i görürsem hiç çekmem bende öyle huy var 15 de falan çekerimAviatör girersin 4x umuduyla 1.0 da patlar 😁 hiç bulaşma 500 cebinde kalsın
Japonya ligi fagiano maçı 0.5 üst girdaha demin 1 k gitti yaw slotta dede bi kaldırmadı kolunu
Son paransa cebinde kalsın diye o örneği verdim dostum olacak olan olur boşver cebinde kalsın kod vs halletmeye çalış açik 1.5 sadaayı ben aviatöre girersem o 4x i görürsem hiç çekmem bende öyle huy var 15 de falan çekerim
Konu acicam gel müsaitsen tek adım olursaJaponya ligi fagiano maçı 0.5 üst gir
GeliyorumKonu acicam gel müsaitsen tek adım olursa
Bende geleyim miKonu acicam gel müsaitsen tek adım olursa
yok normalde parasındaa değilim de buda giderse gitsin zaten 500 tl bişey olmaz 2 k lazım bugün bi yere gideceğimdeSon paransa cebinde kalsın diye o örneği verdim dostum olacak olan olur boşver cebinde kalsın kod vs halletmeye çalış açik 1.5 sa
Peki ya benKonu acicam gel müsaitsen tek adım olursa
amk allah çarpsın girecedktim gol geldi şansımı bahtımı skeyimJaponya ligi fagiano maçı 0.5 üst gir