Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NoEscapE / Kasa 4K Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut4664

BEŞİKTAŞ'K🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,941
2,648
113
Şu forumda 3-4 yıldır varım kimse babanızın oğlu değil kimseye 1 kuruş atmayın kimseden de 1 kuruş almayın huzur bu şekilde sağlanır.Diğer türlü birinden birşeyler aldıysanız er geç sizin lafınız telaffuz ediliyor bir şekilde.Dikkat edin dostlar şansınız daim olsun hepinizin.

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,945
38,121
113
Şu forumda 3-4 yıldır varım kimse babanızın oğlu değil kimseye 1 kuruş atmayın kimseden de 1 kuruş almayın huzur bu şekilde sağlanır.Diğer türlü birinden birşeyler aldıysanız er geç sizin lafınız telaffuz ediliyor bir şekilde.Dikkat edin dostlar şansınız daim olsun hepinizin.
Gönlünden koparsa zaten atıyor karşılık beklemiyor ki he karşılık bekleyen çok insan konu sahibini karıştırma onlarla

karkar92

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,391
1,658
113
Rolling için aldığına dair ss var açılmadigina dair ss de var gerekli kişilere attım iyi günler 3 arkadaşta engellendi

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,945
38,121
113
Rolling için aldığına dair ss var açılmadigina dair ss de var gerekli kişilere attım iyi günler 3 arkadaşta engellendi
Ben de seni engelliyorum bir daha sakın bana yazma açmıyorum senin inadına da açmıyorum Bak bu yazdıklarımı da yönetim görüyor konu sahibine sor Tek bildiği kelime sana ne biliyor musun Açık konuşayım mı sana keyfi bilir Muro'nun

mesut4664

BEŞİKTAŞ'K🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,941
2,648
113
Gönlünden koparsa zaten atıyor karşılık beklemiyor ki he karşılık bekleyen çok insan konu sahibini karıştırma onlarla
Konu sahibi veya başkası değil kast ettiğim tam genelleme herkes için aynı dost.Ne roll ne başka birşey hiç kimseyle parasal yönden diyalog kurmamak lazım.Geceden beri hangi oaylaşımın içime girsem kavga var. Hepsi dolandırıcı vs vs.
Hepsi siyahsa kim beyaz diye bu forumda sorarlar adama.

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,488
2,264
113
Konu sahibi veya başkası değil kast ettiğim tam genelleme herkes için aynı dost.Ne roll ne başka birşey hiç kimseyle parasal yönden diyalog kurmamak lazım.Geceden beri hangi oaylaşımın içime girsem kavga var. Hepsi dolandırıcı vs vs.
Hepsi siyahsa kim beyaz diye bu forumda sorarlar adama.
Siyah ya beyaz da Beşiktaş bilmezmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...