- 19,210
- 10,527
- 113
He o 3 geliyor büyük ihtimal@NoEscapE dost 6 maçın 3 ünü atmışsın bilgin olsun
He o 3 geliyor büyük ihtimal@NoEscapE dost 6 maçın 3 ünü atmışsın bilgin olsun
Sen benim yoruma niye Kızdın attın şimdi 😄He o 3 geliyor büyük ihtimal
Abi biz sana nerelerdesin diye sorduk sen bize cevao vermin gidin başkasına verin kırdın kalbimi😜😜😜Sen benim yoruma niye Kızdın attın şimdi 😄
Allah yukarıda şahidim olsun Dikkat etmemişim ya Hakkını helal et Kral seviyorum seniAbi biz sana nerelerdesin diye sorduk sen bize cevao vermin gidin başkasına verin kırdın kalbimi😜😜😜
Eyw abin benjmAllah yukarıda şahidim olsun Dikkat etmemişim ya Hakkını helal et Kral seviyorum seni
Ulan ne adamsın sen ya eşref tek Ne oldu konuştun mu hiçKral diğer maçlar nerde reisim
Valla abibarabvermis biraz öyle duyum aldım zaten o gittikten sonra tadı kalmadiUlan ne adamsın sen ya eşref tek Ne oldu konuştun mu hiç
Valla abibarabvermis biraz öyle duyum aldım zaten o gittikten sonra tadı kalmadi allah onun işini gücünü rast getirsin öyle biri
Abi 3 gelmiş diğerlerine ne olmuş dost tam haber beklinUlan gelsin şurası Nescafe geldi de la bura
Bir 50.000 100.000 yaparsın onu sen şuraya bir yakala
Gelmişse dostum yazar gelmiş diye çalışıyordur o şimdi yarım saate mesaisi bitiyorAbi 3 gelmiş diğerlerine ne olmuş dost tam haber beklin
3 maç gelmiş 2 maç daha vardır bu kuponda heralde ona bakılırsaAbi 3 gelmiş diğerlerine ne olmuş dost tam haber beklin
Tamam abi ben seni haberdar ederimInşallah da gelmiştir neyse ben buralardayım
Aynen abi bence ya 2 ya 3 maç vardır içimden bir his oda gelmiştir diyor3 maç gelmiş 2 maç daha vardır bu kuponda heralde ona bakılırsa
5 tane 1.85 oran 21 oran yapar düşün artkAynen abi bence ya 2 ya 3 maç vardır içimden bir his oda gelmiştir diyor