- 48,705
- 53,259
- 113
Cazinoyu Aldık Bakalım ufak ufak Takılalım hedef 10 k zaten mınımum max hedefe ulasırsak gorecegımız ınsanlar Olur
Union De Santa Fe 0,5 Üst
😖Bul şans cazinoda ne var ki
YerimBol şans gülüm
Sen geçen bir şey yazmışsın dqssak falan anlayamadım beni etiketlemissin canımBol şans gülüm
O ne emojisi la
Bol sanslar rastgele😎Cazinoyu Aldık Bakalım ufak ufak Takılalım hedef 10 k zaten mınımum max hedefe ulasırsak gorecegımız ınsanlar Olur
1 k 1 k anapara tek kat 1,30 cevir bonus 2 li kombıne minimum oran 1,80 tek kat cevir ondan sonra kafana gore Dedi Gene promosyonlara Bak dostBul şans cazinoda ne var ki
Bol sans dostCazinoyu Aldık Bakalım ufak ufak Takılalım hedef 10 k zaten mınımum max hedefe ulasırsak gorecegımız ınsanlar Olur
Ağlama emojisi kahrolma emojisi abi konuya geliyom şans diliyom bana hiçbir şey yazmıyon gidiyon 80 kat yabancının mesajını beğeniyonO ne emojisi la
Çıkar la dolarlarıBol sanslar rastgele😎
elcorzbet sen ne dersen sözünü dinliyor nerden geliyor bu dassak dedim lep demeden leplebiyi anlaman lazım gülümSen geçen bir şey yazmışsın dqssak falan anlayamadım beni etiketlemissin canım
Yarin senin kupon sonuclansin o zaman dolar yapcaz suan tl var malesef 😂Çıkar la dolarları