- 90,570
- 100,113
- 113
Arkadaşı varsa abıne ince belli dar delikli ayarla da bi kıtlama yapsınBilmiyorum eski sevgililerime sormam lazım abi
Arkadaşı varsa abıne ince belli dar delikli ayarla da bi kıtlama yapsınBilmiyorum eski sevgililerime sormam lazım abi
Sabah 11de uyudum akşam 7de uyandım gecem gündüzüme karıştı sigaram bitmiş petrol taaa anasının şeyindeUlan 12 ye doğru yattım 1 de uyandım nedir bu arkadaş ne şeyime uyandık millet orda 3.uyku sevıyesıne gecıyor sıksalar uyanmıyor
Elimizi çektik abim işim olmaz tek bildiğim şey 13-9-22-25-34Arkadaşı varsa abıne ince belli dar delikli ayarla da bi kıtlama yapsın
Belki araya 8-33 koyarElimizi çektik abim işim olmaz tek bildiğim şey 13-9-22-25-34
Sigara yoksa kumarda oynanmazSabah 11de uyudum akşam 7de uyandım gecem gündüzüme karıştı sigaram bitmiş petrol taaa anasının şeyinde
Para olmayınca uyku da olmuyor enişteUlan 12 ye doğru yattım 1 de uyandım nedir bu arkadaş ne şeyime uyandık millet orda 3.uyku sevıyesıne gecıyor sıksalar uyanmıyor
Sorma abi kartta bekliyor siteye atmam için 10 bin dolar ama sigaram yokSigara yoksa kumarda oynanmaz
31 yok burda 13 arkası 31 atarElimizi çektik abim işim olmaz tek bildiğim şey 13-9-22-25-34
Para olunca da 0 lamadan yatmıyoruzPara olmayınca uyku da olmuyor enişte
13 arkası 31i rüyamızda görürüz biz . 13-31 görseydim son 1 haftada şuan forumda değil pavyondaydık31 yok burda 13 arkası 31 atar
Işte o yüzden para yok 😁Para olunca da 0 lamadan yatmıyoruz
Mac 0 1eniste yap bi dumen31 yok burda 13 arkası 31 atar
Zor arka arkaya 3 maçları 0-0 bitmıs bunlar 1 gol yazmış maçaMac 0 1eniste yap bi dumen
En baba 0 2 olur gerisini Murat halletsinn 1.87 boy var ondaZor arka arkaya 3 maçları 0-0 bitmıs bunlar 1 gol yazmış maça
Bizde de o kadar var dost topuklu giyince 1.93 oluyoruz parasızlıktan gece sokağa düştük sli abla oldukEn baba 0 2 olur gerisini Murat halletsinn 1.87 boy var onda
Yav ne adamsin yemek yapiyordum kepce dustuBizde de o kadar var dost topuklu giyince 1.93 oluyoruz parasızlıktan gece sokağa düştük sli abla olduk
o ne enişteBizde de o kadar var dost topuklu giyince 1.93 oluyoruz parasızlıktan gece sokağa düştük sli abla olduk
Betzula eski yeni üyelere 250 Freespin diye mail atmış 1000 kere para yatırdık bende deneme bonus talep ettim bakalım eklenecek mi terimo ne enişte
Hayallerde güzeldi işte yaşanabilseydi desek hayal olurmuydu enişteBetzula eski yeni üyelere 250 Freespin diye mail atmış 1000 kere para yatırdık bende deneme bonus talep ettim bakalım eklenecek mi terim