- 90,554
- 100,145
- 113
Böyle 1.liginde 3.lüğğnde aw pauli şerefsizi köpek gibi defans yapıyor adamlar yarı sahayı geçemedi
Ikinci yari farkli olur leoparli yegenim sikma caniniBöyle 1.liginde 3.lüğğnde aw pauli şerefsizi köpek gibi defans yapıyor adamlar yarı sahayı geçemedi
Senin nefesin kuvvetli muhterem, Şu Adana maçını da bir oku da bir gol atsınlarHannover attigi an olucakta,70 e kadar en kotu dep gol atmali zormu zor ama neler oluyor 5 dkkada 3 gol bile atar bunlar bklicez gorucez optimuslar
Tamm hafiz hallediorumSenin nefesin kuvvetli muhterem, Şu Adana maçını da bir oku da bir gol atsınlar![]()
Ben dedim schalke patlar bu pauli de gol gelir schalke ilk yarıdan üst oldu bunda tık yokIkinci yari farkli olur leoparli yegenim sikma canini
Cok kuvvetli nefesimle ufledim birazdan gelirSenin nefesin kuvvetli muhterem, Şu Adana maçını da bir oku da bir gol atsınlar![]()
Sakin benim öz hasmin yegenim grlicek allah sabredenlerin yanindadirBen dedim schalke patlar bu pauli de gol gelir schalke ilk yarıdan üst oldu bunda tık yok
wolf u beklicez rahat olSenin nefesin kuvvetli muhterem, Şu Adana maçını da bir oku da bir gol atsınlar![]()
ya gelirse de aw gelmezse de aw. 2 baskete bakar. rahat olBen dedim schalke patlar bu pauli de gol gelir schalke ilk yarıdan üst oldu bunda tık yok
Sabretmek her isi kolaylastirir der ! Yuce rabbimSenin nefesin kuvvetli muhterem, Şu Adana maçını da bir oku da bir gol atsınlar![]()
Dayı mazluma leopar giydir gönder buraya tokatlamam lazımSakin benim öz hasmin yegenim grlicek allah sabredenlerin yanindadir
Basket her derdin ilacidirya gelirse de aw gelmezse de aw. 2 baskete bakar. rahat ol
Bunu yaklasik 35. Dakika once soledim özyegenim2 2 biter Pauli
Nişantaşı basketçi dayıya gelirse de aw gelmezse de aw. 2 baskete bakar. rahat ol
Mazluma dokunma der...Dayı mazluma leopar giydir gönder buraya tokatlamam lazım
Dayım geçen bi basket verdi 3 dkda 1 sayı çıkmadı anlaşılan bize gelmeyecek bahsi bastırıp çapraz bahse 500 dolar koymuş , Gelirse zaten ben verdim diyip alacaktıNişantaşı basketçi dayı
Nişantaşı’nda 6 tane dairesi var hep basketten yaptı