- 42,804
- 43,908
- 113
Ev gecinir o parayla recebim sacmalamaBana atınca hepsını bı an sadece benım hakkım sandım dm bakmadan yıkım buyuktu🥹
Ev gecinir o parayla recebim sacmalamaBana atınca hepsını bı an sadece benım hakkım sandım dm bakmadan yıkım buyuktu🥹
UzaBu konuyu başa tutturun recep abi bidaha zor maç kazandırır aklına geldikçe baksın buraya
Yıkıldım anlayamazsınKıyamam ya
Bunlar ne yiyip ne içiyor kiKıyamam ya
Rolling hiç yapmadım 6 senedir boş işSende umut gibi kendin rol yapıp kendin takip edip kendine mi attin yoksa
Reco tam dayakliksin harbi olum forumda kala kala bi değişim oldunYıkıldım anlayamazsın
Herşeyin bi ilki vardirRolling hiç yapmadım 6 senedir boş iş![]()
😒🤔Reco tam dayakliksin harbi olum forumda kala kala bi değişim oldun
Bu ay mı dost ona göre not alacağımKonu 16 sayfa olmus Beyler Odemeler Ayın 16 sında odenır Bolsans
Ünlü harfleri kullansana millet yanlış anlayacakNvskybet burdaysa ben yaparım bısıler
16 nin şerefine dağıt bakalım dostKonu 16 sayfa olmus Beyler Odemeler Ayın 16 sında odenır Bolsans
Klvy bzk tlfn lsn bnÜnlü harfleri kullansana millet yanlış anlayacak
Suriyeli misinKlvy bzk tl lsn bn
Gelirse Cekılıs Konusu Degil Dost İstedigime Dm yakarım Yonetım bıle karısamaz16 nin şerefine dağıt bakalım dost
Helal dost arkandayızGelirse Cekılıs Konusu Degil Dost İstedigime Dm yakarım Yonetım bıle karısamaz![]()
FgnSuriyeli misin