- 1,441
- 1,055
- 113
@Valenciennes boston maçı kadrosu ilk per ucmalik sonrası şike zaten
Aynen artti baya aşidan oldu diyende var ama zaten her şey boka sarmis durumda saglikla ilgiliAmin kimse hasta olmasin dicem bu imkansiz malesef gencecik cocuklar kalpten gidiolar walla
AtarCerrito 0-2 yaparsa ilk yazana dm cok zor ama
Bol şanslar dostumCerrito 0-2 yaparsa ilk yazana dm cok zor ama
Hangi lig bu betcodan mıBolsans
Her ssey ahbap icin
Kardiyologlar artik asilara bagliolar naail olur şasiriyolar oncelik hep genclere veriliyo daha bi ilgileniolarAynen artti baya aşidan oldu diyende var ama zaten her şey boka sarmis durumda saglikla ilgili
Bakmıyorum kral sezon öncesi düdüklüyorlar@Valenciennes boston maçı kadrosu ilk per ucmalik sonrası şike zaten
Dogrudur dayiKardiyologlar artik asilara bagliolar naail olur şasiriyolar oncelik hep genclere veriliyo daha bi ilgileniolar
Ilk besler hep skorer adamlar ama sonradan değiştiriyorlarBakmıyorum kral sezon öncesi düdüklüyorlar
Dün real dallas iy üst girdim uctular daha ellemem kolay kolay
Mal mal adamlar oynuyor
Basketi yaktı aptal cerrito.Cerrito 0-2 yaparsa ilk yazana dm cok zor ama
8.5 nin yanina koymasaydin keske biseeyBasketi yaktı aptal cerrito.
8.50 yakalamissin ne.gerek var 2 oranaBasketi yaktı aptal cerrito.
ilk cerrito ms 2 başladım kupona sildim ev atar diye sonra hasketi buldum iyi geldi oranı yaktı cerrito ya ms 2 desem geliyormış8.5 nin yanina koymasaydin keske biseey
ilk cerrito vardı kupında ms 2 diye süpriz denedim basketi sonra8.50 yakalamissin ne.gerek var 2 orana
Urugu voleyHangi lig bu betcodan mı
Kontradan atar belki dedim adamlar atak yapmiyoilk cerrito vardı kupında ms 2 diye süpriz denedim basketi sonra