- 80,982
- 54,141
- 113
Zaten oyle ki kârâ gectin mi şutluyorlar ama dediğin gibi bir konu acilsa etiket falan belki işe yararAlt yapı yalanı hikaye ona kimse inanmıyor da bunlar göz göre göre baya kazananı postaliyor
Zaten oyle ki kârâ gectin mi şutluyorlar ama dediğin gibi bir konu acilsa etiket falan belki işe yararAlt yapı yalanı hikaye ona kimse inanmıyor da bunlar göz göre göre baya kazananı postaliyor
Pekinbet var bu arada sponsorda bir bak bonuslarida cok iyiPiabellada bonus yokki zaten dayı ben bonus almıyorum ki sadede kayıp alıyordum ona rağmen sporu engelliyor düşün yani
Müşagit zamanda ben gün içinde bu konuyu açacağım bakalım ne cevap vereceklerZaten oyle ki kârâ gectin mi şutluyorlar ama dediğin gibi bir konu acilsa etiket falan belki işe yarar
Onlar ilk çekimde limit koydu shellac kurtardı paramı daha ugramam onlaraPekinbet var bu arada sponsorda bir bak bonuslarida cok iyi
Yasalda degılım laBoston çok zevkli maç nesine de var canlisi
Bence siteler cogaldi kimse tinlamiyorMüşagit zamanda ben gün içinde bu konuyu açacağım bakalım ne cevap verecekler
Benim anlamadığım eskiden bu forumda böyle birşey oldu mu herkes cullanir üstüne giderdi konunun zamanında atlasbet e yaptık müşterileri dağıldı biraz da olsa etkisi illaki oldu
Ama bunlar hakkında neden şikayet yok ya millet halinden memnun bu olmazsa başka site çok kafasında ya da şikayetler kaldırılıyor ikisidnen biri
Bol şanslar dostumboston 1 ceyrek 58,5 üst genel
Bacanak bol şansboston 1 ceyrek 58,5 üst genel
S30boston 1 ceyrek 58,5 üst genel
eyw Alicim Sanada Bolsans Kızdırmıslar Gene seniBacanak bol şans
Ben orada baya kardaydim ama limit fallan koymadilar bir ara bir konuda sinirlemmistim hesabi kapatin diye mail attjm kapadilar hemenOnlar ilk çekimde limit koydu shellac kurtardı paramı daha ugramam onlara
Bol sans voleybol iyi gidiyor bayaboston 1 ceyrek 58,5 üst genel