- 9,470
- 3,511
- 113
Knk çalışıyonmu la hala
Yoksa mesain bittimi
Yoksa mesain bittimi
o malum yer bu saaaten Sonra yama Tutmazz DostEnişte candır ne yapar eder bir şekilde yamaları kapatır 😃
Deme be yama tutmazsa adam nasıl kapatacak bu yamayı neyse dostları var burada 😃o malum yer bu saaaten Sonra yama Tutmazz Dost
IzinliyimKnk çalışıyonmu la hala
Yoksa mesain bittimi
İhtiyar seviyeyi bilir dost@Enişte gelene kadar gayet seviyeliydi dostum
Helal olsun enişte kıllı gtu popo yaptın ya neyse sevıye demısken çizgini bozma enişte asabiliğinden ödün vermepardon Dost popo yazacagımıza uygunsuz kelıme kullandık Sorry
İyi onur dostum iyi dinlen kendine gelmen lazım şu faffbet de kazan 10 k ödülü 😃Izinliyim
Şahitler var dost enişte geldiİhtiyar seviyeyi bilir dost
Yanlışın olmasın
Helal olsun Enıste Cok acık sozlusunHelal olsun enişte kıllı gtu popo yaptın ya neyse sevıye demısken çizgini bozma enişte asabiliğinden ödün verme
Nasılsın dost ben sansürlü konusurum dost asabi direkt vuruyo ortaya para kazanınca bi havalara girdi dostİhtiyar seviyeyi bilir dost
Yanlışın olmasın
Hayaller 500x gerçekler 20 x enişte 😃 en güzeli rüyada sana 4000x atmaya devam etmesiŞahitler var dost enişte geldi
Kırmızı noktalı gecelere bağladı ortam slot da kaybediyor kafa gidiyor: )))
Nereye kazanıyoruz Rulet giriyoruz kafa dagıtalım dieee aw 300 saniyede bırakıyozNasılsın dost ben sansürlü konusurum dost asabi direkt vuruyo ortaya para kazanınca bi havalara girdi dost
Rüyada mi olmuş o ben tebrik ettim 😅Hayaller 500x gerçekler 20 x enişte 😃 en güzeli rüyada sana 4000x atmaya devam etmesi
Adamda nasıl bir şans varsa hackshaw i da lanetledi orasida ödeme yapmıyorHayaller 500x gerçekler 20 x enişte 😃 en güzeli rüyada sana 4000x atmaya devam etmesi
Adam cuma diye abdestli galiba ne oynasa geliyor tuhafNasılsın dost ben sansürlü konusurum dost asabi direkt vuruyo ortaya para kazanınca bi havalara girdi dost
Dost rulette oynamasını bilene güzel bende kırmızı siyah a hangisi denk gelirse tahmin ediyorum 2 dk da sıfır olup gidiyorum 😃Nereye kazanıyoruz Rulet giriyoruz kafa dagıtalım dieee aw 300 saniyede bırakıyoz![]()
Siyah gelir bas dost 😁Nereye kazanıyoruz Rulet giriyoruz kafa dagıtalım dieee aw 300 saniyede bırakıyoz![]()