Salo malesef suçlusun hadi uyu en iyisi boşver nova zaten ben varken kazanamaz ben uçak düşürdüm geçenHerkese bol şans iyi geceler durduk yere suçlu oldum yine nabtın bilmiyorum vallahi benle konuşmuyor nabtın bilmiyorum bol şanslar reis sana da
Salo malesef suçlusun hadi uyu en iyisi boşver nova zaten ben varken kazanamaz ben uçak düşürdüm geçenHerkese bol şans iyi geceler durduk yere suçlu oldum yine nabtın bilmiyorum vallahi benle konuşmuyor nabtın bilmiyorum bol şanslar reis sana da
Ben kupondan bahsetmemistimpes pese 3 kupon 20 sn de Sokan Novadır Foncu Daha iyisini Yapana kadar En iyisi Budur mualefet olanı Banlarım
Joe konuda Aman allahımpes pese 3 kupon 20 sn de Sokan Novadır Foncu Daha iyisini Yapana kadar En iyisi Budur mualefet olanı Banlarım
Bu foncu nedıyor JoeJoe konuda Aman allahım
İnsanız dost sonuçta bazen ağlamak bazen banlanmak rahatlatıyor bizi. Allah mutluluğunu daim etsin.Kavga çıkmaz dost cumartesiyi pazara bağlayan geceler banlanmıyorum, pzarı pzt bağlayan gecelere söz veremem ama 🤣
Foncu gene işimizi yokuşa sürüyor bak konuya geldi gökten sahaya meteor düşmesi an meselesiBu foncu nedıyor Joe
Cenabet yatmıyordur umarım JoeFoncu gene işimizi yokuşa sürüyor bak konuya geldi gökten sahaya meteor düşmesi an meselesi
Suçum ne anlat bilelim ne dedim ben ona şimdi durduk yere suçlu oldum hayırdır söyle Bi anlat özür diledim yapmadığım hata için sorun ne söylesin sende söyle neymiş suçum kim paraya tapıyorsa taaaSalo malesef suçlusun hadi uyu en iyisi boşver nova zaten ben varken kazanamaz ben uçak düşürdüm geçen
boş askı dost kaleci su içti
Ben değilim kesin foncu dimiCenabet yatmıyordur umarım Joe![]()
Wonnn40-45 Arası Gol gelıcekmıs Bilgi Sinan enginin Gür Sacları
Ev attı tebrikler40-45 Arası Gol gelıcekmıs Bilgi Sinan enginin Gür Sacları
Suçun belirlendi salo konuda münakeşeye girmek 3 günden 6 yıla ban sebebidirSuçum ne anlat bilelim ne dedim ben ona şimdi durduk yere suçlu oldum hayırdır söyle Bi anlat özür diledim yapmadığım hata için sorun ne söylesin sende söyle neymiş suçum kim paraya tapıyorsa taaa