- 32,531
- 30,777
- 113
Bol şans novacım
İftira etme bakBu eko sapık arkadaşlar fazla muhattap olmayin
Gönder bakalım dost gece kuponunu belli ki o geldi mi kontrol etmeye kalktınBol şans novacım
100 liram var betgitte eniste, ben uyurken site rulette sıfıra bastı mı basmadı mı diye merak ettim o yüzden kalktımGönder bakalım dost gece kuponunu belli ki o geldi mi kontrol etmeye kalktın
GeliyorGönder bakalım dost gece kuponunu belli ki o geldi mi kontrol etmeye kalktın
Basalım dost rulet bizim işimiz 5 bini 5 dk da yok edıyoruz100 liram var betgitte eniste, ben uyurken site rulette sıfıra bastı mı basmadı mı diye merak ettim o yüzden kalktım
Senin roll e kaldık mecbur dostKorner won da gol den yatti dost geçmiş olsun
Seven o işleri enişteBasalım dost rulet bizim işimiz 5 bini 5 dk da yok edıyoruz
Hayırlı işler100 liram var betgitte eniste, ben uyurken site rulette sıfıra bastı mı basmadı mı diye merak ettim o yüzden kalktım
Sağ olsunlar senin yerine çevrimi yapmıştır sana cekmek kaldı belki senin yerine çekim de yapmışlardı100 liram var betgitte eniste, ben uyurken site rulette sıfıra bastı mı basmadı mı diye merak ettim o yüzden kalktım
Yükle 500 eko hadi seri ol da katlayalım parayı ruletteSeven o işleri enişte
Ah be enişte olsa seni kıracağımaYükle 500 eko hadi seri ol da katlayalım parayı rulette
Bi ara bende yaparımSenin roll e kaldık mecbur dost
Basarım derken Abuzer ne diyo bu eko emme basma tulumba sandı seniAh be enişte olsa seni kıracağıma
Abuzittine basarim daa ii ama yok
Bol şans yap bakalımBi ara bende yaparım