- 66,371
- 32,242
- 113
Hadi ikileAh be enişte olsa seni kıracağıma
Abuzittine basarim daa ii ama yok
Hadi ikileAh be enişte olsa seni kıracağıma
BakalımBol şans yap bakalım
Sapık bu enişte fazla muhattap olma terslik var bundaBasarım derken Abuzer ne diyo bu eko emme basma tulumba sandı seni
Aman enişte bunlarla muhattap etme beni 🥱Basarım derken Abuzer ne diyo bu eko emme basma tulumba sandı seni
Yaş 29 olmuş daha eline kız eli degmemıs bu basma askı ordan gelıyo AbuzerSapık bu enişte fazla muhattap olma terslik var bunda
Bak bu herşeyin kanıtı nasi bilio yediqiniSapık bu enişte fazla muhattap olma terslik var bunda
Yakışmadı İmamoğluAh be enişte olsa seni kıracağıma
Olmaz eniştenin kriptoya çekFtnden 1000 kazandım havale ile çekim olur mu
Nasıl bin kazandın bütün gözler sende dost at bakalım bı ssFtnden 1000 kazandım havale ile çekim olur mu
Hocam arada bı basmassan boş ypio şimdiki qibiYakışmadı İmamoğlu
Enişte ftn adresini ver sana çekeyim harçlık edersin Ramazan paketi niyetineNasıl bin kazandın bütün gözler sende dost at bakalım bı ss
Eniştenin fastex hesabına çekebilirsin dostFtnden 1000 kazandım havale ile çekim olur mu
Kız görse bayılır enişte bu böyle dmlerde gezdiğine bakmaYaş 29 olmuş daha eline kız eli degmemıs bu basma askı ordan gelıyo Abuzer
Vbet 1000 ftn 1000 veriyo biz vergiler dahil 2200 veriyoruz AbuzerOlmaz eniştenin kriptoya çek
Göbek deliğine sokar bu Abuzer hastanelik eder kızıKız görse bayılır enişte bu böyle dmlerde gezdiğine bakma
Aqla lan sen pıttik qorsen yara sanıpKız görse bayılır enişte bu böyle dmlerde gezdiğine bakma
Salla bı 500 verelim cevabıBen kötü biri miyim