- 48,705
- 53,259
- 113
Ortayı isaretledik gol oldu bizi takip ediyorlar awoda geldı dost 1-0
1.95ti oranı attı
olm macı verdık oynamadık ne salak adamız aw
Ortayı isaretledik gol oldu bizi takip ediyorlar awoda geldı dost 1-0
1.95ti oranı attı
olm macı verdık oynamadık ne salak adamız aw
482 enişte hesabı kitabı güzel yapalım450 liraniz var bende devamsa devam ederim dayı 😂
İşlem ücreti enişte 00.00 den sonra farklı tarife 😂482 enişte hesabı kitabı güzel yapalım
Ben karışmam enişte bilir482 enişte hesabı kitabı güzel yapalım
Betco da bug da kalan bir maç var dm at soylim sanaOrtayı isaretledik gol oldu bizi takip ediyorlar aw
Buradan soyleBetco da bug da kalan bir maç var dm at soylim sana
Vur miami maçına ilk yarı 1 gol 1 maçta seçkin versinİşlem ücreti enişte 00.00 den sonra farklı tarife 😂
Gelirse ondan alırız eniste vuruyom dediğin macaVur miami maçına ilk yarı 1 gol 1 maçta seçkin versin
Sponsor siteler de işi olmayan bunu okur riske atamam bosver takıl sen iyi gidiyorsunBuradan soyle
Vur gitsin enişte deplasman tutuyorum ama bakalım ortaya vurGelirse ondan alırız eniste vuruyom dediğin maca
Maç nerde dost maçı tahmın edersem paranın hepsini alırım kabul mügelirse küsürat 1 kişi vercemEkli dosyayı görüntüle 525752
Gelirse sen vericen cekicez gelirseMontevideo City Torque - Cerrito CS
ilk yarı gole girilir enişte
dk 20
oran 1.80
uruguayı avcumuzun içi gibi biliriz
O gelir şimdi benim verdiğim yatar bu sıra kime gol desek öyle bitiyorMontevideo City Torque - Cerrito CS
ilk yarı gole girilir enişte
dk 20
oran 1.80
uruguayı avcumuzun içi gibi biliriz
Bol şans id karalamakla uğraşma bilselerde bir şey olmazGelirse küsürat 1 kişiye verelim Ekli dosyayı görüntüle 525758
yok o verdiğinde olur enişteO gelir şimdi benim verdiğim yatar bu sıra kime gol desek öyle bitiyor
Hedef 1500 dost Gelırse 2.2 orana biter işyok o verdiğinde olur enişte
iy kg macı 1-1